sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Vuoden askartelija 2015 kilpailun - portfolio


Viikolla sain vihdoin kotiin oman portfolioni, jolla osallistuin Taika-lehden Vuoden askartelija 2015 kilpailun toiseen vaiheeseen. Kilpailu oli useamman kuukauden rutistus. Aluksi piti jännittää toiseen vaiheeseen pääsyä ja sitten jännittää vielä hieman lisää. Kuka 10 upeasta finalistista keräisi koko potin. Lohdutuspalkintoja tai muita mitalisijoja ei ollut kilpailussa jaossa. Voitto jäi saavuttamatta. Osallistuminen ei kaduta yhtään. Aina ei voi voittaa. Tärkeintä on todellakin tehdä parhaansa ja nauttia siitä mitä tekee.

Portfoliota selaillessani tunsin pienoista ylpeyttä itsestäni. Minä olin jaksanut läpi vaativan kisan. Tehnyt töitä illalla lasten ollessa nukkumassa ja välillä öisinkin. Vuodattanut töihin palasia itsestäni. Ja olen tyytyväinen siihen mitä sain aikaan.." Ei huono". Hih.

Vanhasta kirjasta tehty portfolio ilahdutti raatia. Ihanan värikäs totetus kuin sukellus aarrelaatikkoon. Eräs raatilainen kommentoi näin: "Portfoliota selatetssa kokee samanlaista löytämisen riemus, kuin mitä tekijäkin on varmasti tuntenut kirpputoreilla ja vanhantavaran liikkeissä etsiessään ja löytäessään innostusta ja ideoita". Hienosti persoonaa heijasteleva kokonaisuus.

Seuraavassa kuvia portfoliosta ja aloitetaan laatikosta, johon sen pakkasin.

Muista kilpailutöistä löydät kuvia TÄÄLTÄ.

Suuri kiitos yhteistyökumppaneille:

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola
Teippitarha
Kruununjalokivi
Hobbyhouse Rita

6 kommenttia:

 1. Oi miten valloittavan ihana työ! Tuota tekisi mieli hypistellä enemmänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Selina!!! Oli siinä näpertelemistä. Mutta ehdottomasti kivaa puuhaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos Camilla! Sinäkin olet, niin kätevä käsistäsi! Olen ihaillut teidän sisustusprojektia. Minunkin pitäisi vähän panostaa kotiin. Meillä on kaikki paikat sekaisin ja rempallaan!

   Poista
 3. Super söpö portfolio sinulla <3 Mukava nähdä näin tarkemmin kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Todella kiva, että kaikki kilpailutyöt olivat, niin erilaisia. Tekijänsä näköisiä! Ja ilo oli kilpailla kanssasi. Onnittelut vielä kerran.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.