tiistai 22. joulukuuta 2015

Onni Blogien joulukalenteri luukku nro. 23 - Lunta purkissa


Minä saan kunnian toimia tänään joulukalenterin luukun emäntänä. Luukusta 23. putkahtaa luminen maisema. Minä en ole tänä vuonna ehtinyt hössöttää joulua. Lähes kaikki aikani on mennyt taaperon perässä pysytellessä. Halua olisi ollut kovastikin näperrellä kaikkea pientä ja suloista, mutta tänä jouluna meillä mennään hieman maltillisemmalla linjalla. Joulukarkit jätän suosiolla ohjelmistosta pois. Tärkeintä on, että koti tuoksuu puhtaalle ja joululle. Pienet lahjat on paketoitu, kuusi koristeltu ja joulupöydästä jokainen löytää omat suosikkinsa.

Pientä tunnelmaa voi pikaisesti luoda kauniisiin lasipurkkeihin. Odotan vielä aatoksi sentin lumikerrosta pihanurmelle, mikäli se jää saapumatta on meillä lunta edes purkissa. Lumihan on tietysti suolaa, mutta näyttää kyllä melkoisen aidolle. Hangelle tepastelemaan laitoin perheen pienen tytön "Kuningaspeuran". Lisäksi purkissa on väriä mukavasti vaihtava muovinen kuusi. Aikaa koristeen tekemiseen meni muutama minuutti ja ainakin perheen pieni tyttö tykkäsi kovasti. Lasipurkkiin voi laittaa ihan, mitä kaapista vain löytyy. Jokainen perheenjäsen voi koota oman purkkinsa. Mukavaa yhteistä puuhaa!Eilisen luukun meille loihti ihana matkablogi Kaukana Kotoa. Blogista löytyy mm. ihania kuvia ja tunnelmia jouluisesta Las Vegasista. Jouluaaton päräyttää mukavasti käyntiin Rapatessa Roiskuu blogi. Mitähän kivaa hän on meille keksinyt? Onni Blogien joulukalenteri pursuaa kivoja vinkkejä, fiiliksiä ja ohjeita. Käy kurkkaamassa kaikki luukut TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka söpö :) Nyt kun ei lunta ulkona olekkaan, voisi fiilistellä tälläisillä asetelmilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ihan koukussa minimaailmoihin. Ihanaa puuhaa rakentaa niitä. Ja tarvikkeet löytyvät kaapista. Tyttö tokaisi heti, että "Se on peuran koti..minä koristelen sen paperisilpulla".

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.