sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Tunnelmalliset kesähäät ja arvonnan voittaja


Pilvinen lauantai. Kaunis morsian. Onnea säteilevä pariskunta. Ystäviä ja sukulaisia. Päivä täynnä onnenkyyneliä, saippuakuplia ja iloisia puheita. Meidän ensimmäinen isompi juhla perheenä meni yli odotusten. Molemmat lapset jaksoivat hienosti läpi päivän. Neiti Pippuri oli hyvällä tuulella ja Pikku Herra taas oli oma kujeileva itsensä. Ja mikä parasta myös me vanhemmat olimme iloisella ja rennolla päällä. Pysyimme aamulla koko porukka aikataulussa emmekä myöhästyneet kirkosta. Hih. Pienoisesti päivästä saattoi mennä jotakin ohi sillä keskityin nauttimaan päivästä perheenä. Seurailin omia lapsiani ja sitä miten he suhtautuivat ihmisiin ympärillään ja juhlan tunnelmaan. Kyllä omat lapset ovat ehtymätön ilonlähde. Ja väistämättä tunsin pienoista ylpeyttä. Miten hienoja muksuja meillä onkaan. Lämmin hymy syttyi kasvoilleni, kun häävastaanotolla pärähti soimaan tutun kappaleen alkutahdit. Kuinka onnekasta onkaan saada rakastaa.


"Kaksi ylvästä ja nuorta
varmoina on voimistaan
taivaan kantta kohti kasvaneet

ehkä vuodet ovat kuorta
ja talvet viimoillaan
hiukan ohuemmaks raapineet

kuinka onkaan kaksi lasta
matkan myötä muuttuneet
se ihme on kai vasta
oomme tänne selvinneet"

Juha Tapio - Kaksi Puuta
Arvonnan voittajaksi selvisi tällä kertaa kahdella arvalla osallistunut Minna! Lämpöiset onnittelut. Laitan sinulle sähköpostia tulemaan. Kaunis kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Lähiaikoina on luvassa vielä yhden lahjakortin arvonta. Pysykää siis kuulolla!

6 kommenttia:

 1. Oih, kesähäät on kyllä niin ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella kaunis juhlapaikka. Kaunis morsian. Hyvä tunnelma. Ja kiva oli olla mukana koko perheen voimalla. Lapset viihtyivät. Ihanaa taikapölyä ilmassa koko päivän.

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia <3 Kesähäät ovat niin lumoavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä niin herkkä tunnelma. Rakkaus on ihana asia. Kaunis päivä, vaikka aurinko ei paistanutkaan. Sydäntä lämmitti silti.

   Poista
 3. Voi mikä tunnelma! Rakastan kesähäitä! Nyt onkin pari kesää jäänyt välistä, ettei kukaan sukulainen ole mennyt vihille, sitä ennen menikin parhaillaan kahdet kesässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesähäissä on kyllä aina sellaista ihan erityistä tunnelmaa!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.