tiistai 4. lokakuuta 2016

Bridget Jones's Baby - Ja minun myös


Ihana Bridget Jones. Oli huikeaa tavata sinut taas pitkästä aikaa. Mitä sitten, jos kasvosi ovat hitusen muuttuneet siitä, kun viimeksi tapasimme. Minunkin kasvoni ovat vuosien saatossa hieman valahtaneet. Ja Herra Mark Darcy. Sinusta on tullut mieheni tapaan melkoinen Hopeakettu. Tämän sanon kaikella kohteliaisuudella. Ryhtisi on edelleen kohdallaan ja olet yhä melkoisen vetävä ilmestys pitkässä villakangastakissasi. Iloitsen myös suuresti siitä, että saan kokea äidiksi tulemisen iloa yhdessä Bridget Jonesin kanssa. Perjantaina kävin ensimmäisessä ultrassa ja sieltä pääsinkin suoraan elokuvasalin viihtyisään pimeyteen. Bridget Jones suoriutui 9 kk urakasta minua nopeammin ja sai synnytyslääkärikseen Emma Thompsonin. No tarinamme ei myöskään ole yhteneväiset sen suhteen, että itselläni olisi epäilystä lapseni isästä. Ja Daniel Cleaver ei myöskään ole koskaan kuulunut elämääni. Minulla on vain oman elämäni Herra Darcy. Ei nyt sentään juristi, mutta lähes yhtä vakava hahmo.

Romanttinen komedia on toisille suorastaan kirosana. Monen kriitikon mielestä elokuva ei tarjoa katsojille mitään uutta. Haloo, eikös se idea ole juuri siinä? Tärkeintä kuitenkin on, että elokuva koskettaa katsojaa. Bridget sai minut nauramaan ja liikuttumaan. Katsoessani tuttuja hahmoja valkokankaalta tajusin meidän kaikkien ikääntyneen. Hauskojen kohtausten lomaan oli ripoteltu muutamia oikein koskettavia hetkiä. Toisinaan vain muutama lause saa kyyneleet virtaamaan. Sanoisin, että elokuva osasi sohaista muutamaan kipupisteeseeni oikein loistavalla menestyksellä. Ja kuinka helppoa Bridget Jonesiin onkaan samaistua. Minäkin saan olla kömpelö, hassu, lievästi tyylitön ja täysin rakastettava.

Bridget Jones sai vihdoin onnellisen lopun. You Go Girl! Sinä olet sen ansainnut. Ja myös me sinua rakastavat katsojat olemme sen ansainneet. Kaikkea hyvää koko perheelle. Itse toivon vähemmän pomppuista menoa laitokselle mennessä. Yes, we are having a baby. Elokuvan soundtrack jää soimaan mieleeni vielä vuosiksi.

Toivon kovasti, että blogin hiljaisuus olisi nyt takanapäin. Postailen yhä vointini mukaan. Ensimmäinen kolmannes pahoinvointeineen on nyt takana ja toivottavasti tästä on suunta ylöspäin. Paljon on mielessä kaikkea kivaa teidän varallenne. Huomenna tieni vie neuvolaan. Ihanaa loppuviikkoa kaikille.

19 kommenttia:

 1. Onnellista odotusta! Toivottavasti pahoinvointi helpottuu ja pysyy poissa! <3 On tämä kaikki kuitenkin kaiken pahoinvoinnin ja väsymyksen arvoista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! Puhut asiaa. Alku on ollut ihanan karmeaa, mutta varmasti kohta helpottaa. Iloa ja onnea myös teidän koko perheelle. Kovasti olen seurannut sinun postauksiasi myös!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Et uskoisi miten iso masu täällä jo on! Minusta tulee taas tosi iso!!

   Poista
 3. Onnea Mira-Marie ja koko perhe! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Olemme tosi iloissamme koko perhe. Ihanaa tämä elämä. Kuinka paljon se meille suokaan! Ihanaa syksyä sinulle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih. Kiitos Hanna. Muutama massukuva saattaa hillitysti esiintyä blogissa. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.