maanantai 16. lokakuuta 2017

Maitokahvimedia #meiltäsinulle


Olen viimeiset pari viikkoa rakentanut kuumeisesti tulevia pikkujouluja. Tulossa on aivan upeat juhlat. Ihanaa tarjota taas teille seuraajille kilpailu, jossa joku teistä voi voittaa paikan juhliimme ystävänsä kanssa. Tullaan samalla tutuiksi. Juhlapaikka onkin tällä kertaa aivan häikäisevän upea ja persoonallinen. Porvoon kohde on täysin uniikki ympäristö juhlille. Olethan muistanut käydä osallistumassa kilpailuun? Vielä ehtii hyvin.


Parasta Maitokahvimediassa on se, että me toimimme aivan kuten lupaamme. #meiltäsinulle toimintamme takaa lukijoita kunnioittavan asenteemme. Te rakkaat lukijat olette meille aidosti tärkeitä. Toivon koko sydämestäni, että homman aitous on tullut teille selväksi. Me emme harrasta pelkkää sanahelinää. Toki seuraamme yhteisön ja blogiemme kävijämääriä siinä, missä jokin toinenkin yhteisö, mutta jokainen numero edustaa meille aitoa ihmistä.

Ja jos on meidän vallassamme auttaa tai ilahduttaa teitä, me myös teemme sen. Toisinaan ilahduttaminen tulee kilpailun tai juhlan muodossa. Syksy aikana olemme keventäneet ihmisten arkea pienillä teoilla ja ehtineet myös antaa tukea kivalle yritysidealle. Loppua ei näy. Joulukuussa on jälleen aika tehdä hyvää joululahjakeräyksen muodossa. Siitä lisää myöhemmin. Jokainen pystyy ja kykenee auttamaan. On vain uskallettava kääntää katse itsestä ulospäin. Henkilökohtaisella tasolla koen olevani monella tapaa etuoikeutettu kuuluessani blogimaailmaan ja haluan ehdottomasti käyttää syntyneitä suhteitani hyväntekeväisyyden hyväksi. Tartu sinäkin HAASTEESEEN.Kilpailuun pääset tästä.

PS: Rästissä on muutama kiva postaus. Arjen keskeltä on löytynyt nyt todella kehnosti kuvausaikaa, mutta tulossa on lähiaikoina kiva kirputori ja diy-aiheinen postaus.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.