maanantai 16. maaliskuuta 2015

Muuttumisleikki vol 2 Naps Lahti

Palaillaan muuttumisleikin tunnelmiin. Tässä viimeinen kurkistus päivän tapahtumiin ja lopputulos. Meikattavana oleminen oli uusi kokemus, mutta positiivinen sellainen. Täytyy myöntää, että olin todella utelias näkemään lopputuloksen, koska en itse juuri meikkaa. Näyttäisinkö aivan vieraalle omissa silmissäni? Omasta mielestäni meikki terävöitti piirteitäni ja poisti väsymyksen kasvoiltani. Hieman harmitti, että oli aamupäivän jälkeen niin kiire kotiin. Olisin mieluusti kävellyt uudessa lookissani pari ylimääräistä kertaa korttelin ympäri ihan vain näyttäytyäkseni. Kotona tyttö sanoi uudesta tyylistäni: "Äiti, näytät aivan prinsessalle, mutta tukkasi on leikattu palasiksi". Valmista. Vapautunut hymy.


Mitä olet mieltä?

Yhteistyössä MiruMaru ja Naps Lahti

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kovasti. Nyt maanantaina totuus on hieman toinen. Tukka on edelleen hyvin, mutta meikistä ei ole tietoakaan. Hih. Haluaa oppia meikkaamaan!!

   Poista
  2. No onneksi se meikkaamisen opettelu on suhteellisen helppoa tänä päivänä kun youtube on täynnä videoita yms ;) oot kyllä sen verran luonnonkaunis ettet edes tarvii meikkiä jos multa kysytään!

   Poista
  3. Tässä voisi olla ensimmäinen voglaus aihe blogiin: MM sohlaa meikin kanssa.=)

   Poista
 2. Kiitos Suvi. Olen ihan ymmälläni, kun olen saanut niin monta herttaista kommenttia. Aurinkoista kevätpäivää.

  VastaaPoista
 3. Pirteä tuo polkka! Kaunis serkku! ^_^

  VastaaPoista
 4. :) Noh. Kieltämättä tyyli oli kyllä päivityksen tarpeessa. Hyvästi takut.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.