sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Muuttumisleikki vol 1 Naps Lahti


Olen todella iloinen, että sain mahdollisuuden tehdä blogiyhteistyötä Lahdessa sijaitsevan parturi-kampaamo Napsin kanssa. Kyseessä oli siis kotiäidin muuttumisleikki. Täytyy heti alkuun tunnustaa, että jännitin päivää melkoisesti. Vastassa oli kuitenkin niin ihana ja ystävällinen henkilökunta, että aamupäivästä tuli oikein mukava kokemus. Luovuin ilolla pitkästä tukastani ja sen tuhannesta takusta! Lähtökohta oli: Äiti. Silmäpussit. Väsähtänyt ja eloton tukka. Seuraavassa kuvien ilotulitusta.Aamukahvi. Pelastus. 


NAPS, NAPS ja hiukset pois.


Uutta elämää ja pehmeyttä hiuksiini saatiin Luxima- kiiltosävyillä. Hiusten tyveen laitettiin peanut butter&truffle sävyä tuomaan hieman syvyyttä. Lisäksi hiukseni saivat kuullotus käsittelyn. Aurinkoraitojen päälle lisättiin vielä toasted Honey- sävy.


Jokaisesta Napsista löytyy rentouttava pesuhuone. Tähän tilaan olisin todellakin nukahtanut ellei meillä olisi ollut Mervin kanssa, niin mukavat keskustelut.


Hiusten muotoonleikkaus.


Käsittely suoristusraudalla.


Viimeistely. Lopputuloksena luonnolliset, kauniit ja eloisat hiukset.


Ystävälliset Mervi ja Maria! Maria vastasi päivän meikistä, josta lisää postauksessa vol 2.


Tässä hieman kurkistusta Napsin tiloihin. Ihanan tyylikkäät ja nuorekkaat.Ihastuin suuresti Color Mask- tuotteisiin. Color Mask Shampoo on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Shampoo pesee hiuksen hellästi hiusväriä suojaten. Tuotteen sisältämät väripigmentit korvaavat hiuksista puuttuvia pigmenttejä ja näin ylläpitävät hiusvärin hehkua. Shampoo sisältää myös UV- suojan. Sarjaan kuuluu myös sävyttävä ja rakennepaikkaava tehohoito, joka ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä. Sävyjä on olemassa 14 ja ne ovat keskenään sekoitettavissa.


Kaipaatko sinä muutosta? Ilmoittaessasi alekoodin MiruMaru saat Lahden Napsista 20% alennuksen. Etu on voimassa varauksiin maaliskuun loppuun asti.

Yhteistyössä MiruMaru ja NAPS Lahti

2 kommenttia:

  1. Vauuu! Nyt mä oon todella kiinnostunut näkemään lisää kuvia uusista hiuksista ja meikki kiinnostaa ehdottomasti. Näyttää oikein lupaavalta, munkin pitäis nyt rohkaistua jotain uutta tekemään mun hiuksille. Pitäis ja pitäis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli todella jännittävä!! Olen todella viihtynyt uudessa tukassani. Muutos todella kannatti. Nyt Heini vaan varaamaan aikaa ja oma muutos käyntiin! Siitä saa kummasti uutta virtaa. Ja onhan se aivan ihanaa istua hetken hemmoteltavana. Ihanaa keväistä päivää sinulle!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.