tiistai 26. toukokuuta 2015

Pihamaalla


Viikonloppuna vietimme aikaa kotipihassa. Pihamme on melkoisen suuri ja meneillään on useampikin projekti. Siirtelemme kasveja ja rakennamme uusia kukkapenkkejä, raivaamme edellisen omistajan jälkiä, suunnittelemme vihdoinkin järkevää ulko-oleskelutilaa talon nurkalle ja yritämme viljellä retiisejä. Edistystä tapahtuu ja uskallan luvata itselleni ja teille, että kesän jälkeen piha näyttää ihan toiselle.

Asumme vanhassa rintamamiestalossa. Ostimme talomme marraskuussa 2010 ja silloin lumi peitti koko pihamaan. Itsekseni mietin, että kevään tullessa piha heräisi eloon ja paljastaisi hienot istutuksensa. Kevät tuli, mutta istutuksia ei näkynyt. Pihalla oli vain melkoisesti roskaa. Pettymys. Ei kauniita perennapenkkejä. Esikoisen saavuttua maailmaan puhtia pihatöihin ei juuri ollut. Viime kesänä pihalle rakennettiin ihana keltainen leikkimökki. Tänä vuonna puuhia siis jatketaan. 

Martti ilahdutti meitä läsnäolollaan kokonaisen viikon. Talon täytti taas koiraelämä. Hauska hännänheiluttaja. Seuraavassa kuvia pihamaan puuhista: samettiruusuista ja siperianhernepensaan aitataimista ja hennoista laventeleista. Nyt toivotaan vain kauniita kesäpäiviä, jotka voi sitten käyttää pihamaalla puurtamiseen. 
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.