lauantai 20. kesäkuuta 2015

Ripsipidennys- Kauniit, huolitellut ja runsaat ripset


Pääsin blogiyhteistyön tiimoilta tutustumaan itselleni aivan uuteen asiaan nimittäin ripsipidennyksiin. Voin vain todeta, että kyllä oli tutustumisen arvoinen asia ja iloinen yllätys. Löysin uuden kivan keinon, jolla voin kohentaan omaa ulkonäköäni ilman, että minun tarvitsee uhrata arjen keskellä kovasti aikaa laittautumiselle. Ripsipidennykset tekevät todella paljon ulkonäölle. Itse saavuin täysin meikittä Hollolassa sijaitsevaan Johannan Kauneushoitolaan ja toimenpiteen jälkeen häkellyin täysin. Ripsipidennykset toivat katseeseeni huikeaa intensiivisyyttä ja koko ilmeeni muuttui hetkessä. Ilman meikkiä olin uusissa ripsissäni täysin huolitellun oloinen. Ripset kaipasivat kaverikseen vain punaista huulipunaa. Voiko näin helppoa tapaa näyttää kauniille olla olemassa? Kyllä.

Netti on täynnä mielipiteitä koskien ripsipidennyksiä. Tutustuin itse aiheeseen, kun tiesin tulevasta yhteistyöstä. Rehellisesti täytyy tunnustaa, että aluksi hieman hätkähdin keskustelupalstojen aika rajujakin mielipiteitä asiaa koskien. Haluan tehdä täysin selväksi sen, että ripsipidennykset tulee teettää ammattilaisella, joka on suorittanut asiaan kuuluvan koulutuksen ja on siis ripsipidennysteknikko. JB Lashes on yksi vanhimmista koulutusta antavista tahoista. Heidän kauttaan myös tilataan täysin turvalliset ja testatut ripsipidennyksissä käytettävät tuotteet. 

Ennen itse ripsikuitujen laittoa Johanna kävi kanssani läpi ripsipidennyksessä tarvittavat aineet ja työvälineet. Keskustelimme myös siitä millaisen lopputuloksen ja lookin haluaisin. Koska kyseessä oli ensimmäinen kertani halusin mahdollisimma luonnollisen näköiset ripset. Ripsikuituja löytyy eri pituuksia ja näistä voi siis valita sen itselle sopivan vaihtoehdon. Johanna aloitti työn puhdistamalla hyvin ripseni. Puhdistuksen jälkeen alaripset ja silmänaluset suojattiin hellävaraisilla geelityynyillä. JB Lashes- ripsikuidut ovat synteettisiä, pehmeitä ja mustia. Ripsikuidut liimataan omaan ripseen(yksi ripsikuitu per ripsi) ja kiinnitettävien ripsikuitujen määrä riippuu omien ripsien määrästä. Keskimäärin ripsiliimalla kiinnitetään 80-100 ripsikuitua per silmä. Oikein ja asiantuntevasti laitettuna ripsipidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi millään tavoin. Itse toimenpide on täysin kivuton. Ensimmäisellä kerralla pidennysten laittoon kuluu aikaa noin kaksi tuntia. Ripsien huolto olisi hyvä varata 3-4 viikon päähän. Huolto puolestaan kestää noin 45-75 min. 

Johannalta sain matkaani vielä kotihoito-ohjeet ja ripsiseerumin (iLashcare JB Cosmetics), joka suojaa ripsikuituja mm. lialta, rasvalta ja pidentää ripsikuitujen käyttöikää. Tuote on myös omiaan auttamaan ripsikuitujen pysymisessä ns. lasimaisessa luonnonripsessä. Yhden käyttökerran jälkeen voin sanoa, että ripset oli helpompi asetetella ripsiharjalla paikoilleen ja olivat heti elävämmän näköiset. Olisiko sinulla jokin mieltä askarruttava kysymys koskien ripsipidennyksiä? Laita kysymyksesi kommentteihin, niin otetaan yhdessä selvää!

Seuraavassa ennen ja jälkeen kuvat:

Yhteistyössä Johannan Kauneushoitola & Parturi-kampaamo ja MiruMaru

3 kommenttia:

  1. Kiva, kun olit ajatellut minua eli kiitos haasteesta. Tämä mukava haaste on tupsahtanut blogiini kahdesti, mutta vastaan mielelläni kysymyksiisi. Ihanaa kesää sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kävin myös ottamassa jokunen tovi ripsipidennykset pitkästä aikaa. On ne vaan niin ihanat ja helpot, näihin jää koukkuun ;)

    VastaaPoista
  3. Minäkin lisään koukutusten listaan riosipidennykset heti suklaan jälkeen. Koukussa ollaan. Ihanan helpot tosiaan.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.