tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäinen mansikkakakku ja kuulumisia


Juhannus tuli ja meni. Meillä on ollut perinteenä viettää Juhannus aina kesämökillä isommalla tai pienemmällä porukalla. Tänä vuonna olen huomannut arvostavani enemmän mukavuutta ja siksi jäimme kotiin koko perhe. Sääennusteet lupailivat sadetta sinne ja tänne, joten senkin puolesta tuntui hyvälle ratkaisulle jäädä omiin nurkkiin pyörimään. Juhannuksena sää kuitenkin yllätti ja harmaan aamupäivän jälkeen aurinko rupesi paistamaan. Kotosalla juhlimme pienoisesti talon isojen ihmisten syntymäpäiviä kesän ensimmäisellä mansikkakakulla ja kuohuvalla.

Taidan olla blogin kanssa liikkeellä myös hieman kesämielellä. Kännykkä piippailee muiden bloggareiden uusimpia päivityksiä, mutta omaa blogiani kirjoittelen nyt hieman maltillisemmalla otteella. Päivät täyttyvät lasten kanssa touhutessa ja blogin kirjoittaminen jää yöntunneille ja se taas on pois muutenkin katkonaisista yöunista. Myönnän olevani hieman väsähtänyt juuri nyt. Pientä helpotusta on luvassa. Viikon päästä minä, mieheni ja esikoisemme suuntaamme Porvooseen tapaamaan muita Kaksplussan ihania bloggareita perheineen ja tiedossa on vaikka mitä kivaa ohjelmaa. Heinäkuulle osuu myös bloggareiden grillibileet, josta taatusti kuulette vielä monta kertaa. Ja elokuussakin olisi vielä pari kivaa juttua tiedossa mm. esikoisen synttärit. Mietin tuossa, että koska viimeksi minulla olisi ollut näin paljon menoja (ja näin vähän virtaa). Kivaa päästä hieman vaihtamaan maisemaa ja tekemään jotakin erilaista.

Seuraavaksi yritän saada kokoon teille tänne blogiin ensimmäisen asukuvapostauksen. Haluan ehdottomasti ottaa kuvat ulkona, joten sään tulee olla kohdallaan. Hienoa olisi myös, jos kuvaajakin olisi paikalla. Luvassa mustaa ja valkoista. Tietysti. Huomenissa olisi luvassa pikku miehen 5 kk neuvola. Paino ja pituus sekä muut kuulumiset. Meillä hienosti käännytään mahalleen, vantterasti heilutellaan helistintä ja syödään sosetta. 

2 kommenttia:

  1. Oi, täällä on kesän eka mansikkakakku vielä syömättä. Näyttää namilta! Täällä odotellaan myös Porvoon reissua, kiva päästä sinne :)

    VastaaPoista
  2. Mansikat olivat ulkomaisia, mutta mansikka on mansikka silti. Laitoin väliin ekaa kertaa kirsikkahilloa ja suklaata. Oli ihan maistuvaa. Elokuussa taas leivotaan enemmän, kun on tytön synttärit.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.