sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Testissä kuivashampoo


Olen käyttänyt testissä ollutta kuivashampoota nyt muutamaan otteeseen ja tullut vakuuttuneeksi siitä, että kyseessä on melkoisen kätevä tuote. Jos olisin menossa tänä kesänä festareille pakkaisin ehdottomasti kassiini Bangerheadin Fresh Me Up! kuivashampoon. Tyydyn kuitenkin rauhallisempaan menoon ja käytän tuotetta ihan näin kotioloissa. Kamalaa tunnustaa, että välillä meno kotona kahden lapsen kanssa on niin kiireistä, että en ehdi pestä hiuksiani. Ja usein juuri silloin tulee se jokin yllättävä meno ja täytyy poistua omasta kotipihasta. Kuivashampoo pelastaa tilanteen. 

Pesujen välissä kuivashampoo raikastaa hiuksiani ja antaa niille lisää volyymia. Pulloa täytyy muistaa ravistaa hyvin ennen suihkuttamista hiuksiin. Etäisyys suihkutettaessa on noin 20-30 cm. Tämän jälkeen tuote vain yksinkertaisesti hierotaan hiuksiin kauttaaltaan omin sormin. Valmista. Tiesitkö, että kuivashampoota voi käyttää apuna myös kampauksia tehdessä? Se antaa tarvittavaa lisätukea poistamalla hiuksista liukkautta. Kesäinen ponihäntäkin pysyy kauniimmin koossa, kun käyttää kuivashampoota! Tuote tuo myös kivasti tuuheutta hiusten tyveen.

Itse olen käyttänyt uuden hiustyylini myötä ahkerasti suoristusrautaa. Tähänkin hommaan olen löytänyt nyt kivan avun hiuksilleni. Bangerheadin Protect My Hair! auttaa minua muotoilemaan hiuksiani turvallisesti tarjoamalla suojaa lämpökäsittelyyn. Lisäksi tuote auttaa hiuksiani pysymään vahvoina ja luonnollisina.


Hauskat kesäkynnet lakataan Uslu Airlines TIA kynsilakalla sävyllä Rinas Mother Teresa. Ihanan sähäkkä sävy eikös? Kynsilakka kuivui ihan hetkessä! Haluaisin kovasti antaa itselleni synttärilahjaksi jalkahoidon.

Postaus on MiruMarun ja Bangerheadin yhteistyötä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.