torstai 11. kesäkuuta 2015

Tervetuloa leikkimökkiin


Viime kesänä pihamaalle rakennettiin leikkimökki apen ja mieheni toimesta. Mitan ja vasaran kanssa heilui myös rakentamisesta innostunut pikku tyttö. Kasasimme yhdessä ylijääneistä pikku pulikoista rakennelmia ja samalla seurasimme leikkimökin valmistumista. Sanomattakin on selvää, että mökin valmistuminen oli pienen tytön kesän kohokohta. Valmistumisen jälkeen pienessä mökissä on tehty ruokaa ja siivottu ahkerasti. Se on myös pihalta löytyvien leppäkerttujen koti. Mökki on tarjonnut myös kätevästi suojaa, kun pihalla ollessa sadekuuro on päässyt yllättämään. Tuleville kesäisille syntymäpäiville toivotaan kaunista ja aurinkoista säätä, jotta voisimme pitää pihajuhlat ja käyttää pienen sankarin omaa tupaa juhlissa. Onko teillä pihassa leikkimökki?

6 kommenttia:

 1. Teillä on leikkimökki! Ihana :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana leikkimökki! Meillä olisi viimeistään ensi kesänä tarkoitus rakentaa pojan isovanhempien luokse maalle uusi leikkimökki, itse kun asutaan kerrostalossa. Leikkimökit on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä muistan kuinka monesti itse surin pienenä leikkimökin puuttumista. Kavereiden pihoissa niitä kyllä oli. Me muutimme monta kertaa ja lopulta omakotitalosta kerrostaloon, joten oma mökki jäi haaveeksi. Sitäkin hienompaa, että omalla tytölläni ja pikku pojallani on nyt oma leikkimökki. Minäkin saan siellä välillä viettää aikaa ja syödä tytön kokkailuja..

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.