maanantai 14. syyskuuta 2015

Testiryhmässä- Ihmeamme


Minä ja pikkuiseni olemme olleet ensimmäistä kertaa elämässämme testiryhmän jäseniä. Ja kyllä on ollut hauskaa! Luultavasti melkoisen monella perheellä on sama ongelma: pieni kylppäri ja samassa tilassa monta ammetta säilytyksessä. Minä ainakin tasaisin väliajoin onnistun vielä kompastumaan lukuisiin lattialla normaalisti rötköttäviin ammeisiin laittaessani pyykkiä kuivumaan. Ammeita sitten raastellaan pienessä tilassa sinne, tänne ja takaisin. Välillä heitellään ammeita päällekkäin saunan lauteille. Mitä, jos ammeen voisi laittaa kasaan ja ripustaa, vaikka seinälle roikkumaan? Ja mitä, jos kertoisin, että tämä ihme ratkaisu ei olisi millään tavalla pois itse kylpy kokemuksesta vaan, että se puuha olisi ihan yhtä hauskaa, kun aina ennenkin?

Karibu kokoontaitettava IHMEAMME on todellakin nimensä mukaisesti ihme ja ihana sellainen. Näitä ammeita voi olla kylpyhuoneessa, vaikka jokaiselle lapselle omat ja ne taatusti vievät siellä vähemmän tilaa, kun ns. vanhanaikaiset ammeet. Ja onko sinultakin aina hukassa lämpömittari? No senkin huolen tämä amme ratkaisee. Ammeen kätevä tulppa ilmoittaa väriä vaihtamalla, jos vesi on lapselle liian kuumaa. Ammeeseen kuuluu vakiovarusteena myös kylvetysverkko pieniä vauvoja varten. Verkko on suureksi avuksi ainakin silloin, kun perheen hento kätisempi puolisko kylvettää vauvaa. Uskon, että vauvakin tuntee olonsa tuetummaksi ja turvallisemmaksi ammeessa. Itse olen ainakin huomannut vanhan ammeen kanssa, että isän kylvettäessa vauvaa suuremmilla käsillään on vauva paljon rennomman oloinen. Äidin ollessa kylvetys vuorossa meidän vauveli hieman jäykistyy, koska olo ei varmasti tunnu yhtä turvatulle. Kylvetysverkko auttaa tässä asiassa.

Kokoontaitettava Ihmeamme on myös kerännyt paljon kiitosta ja palkintoja. Peräti 11 arvostettua tuotepalkintoa. Värivaihtoehtoja löytyy neljä: sininen, oranssi, lila ja vihreä. Jos tykästyit tavallani tähän uuteen ja uutukaiseen kylpyhetkien pelastajaan, niin tilaamaan pääsee TÄSTÄ.


Kuvassa vilahtaa myös meidän perheen uusi kylpyaveri nimittäin Sophie the Giraffe. Luonnonkumista valmistettu ja elintarvikeväreillä maalattu veikeä otus on saatu blogin kautta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.