keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Syksyä ja arvonnan voittajaOn ollut ihanaa hengitellä syksyn raikasta tuoksua. Täällä meillä tuoksuun sekoittuu vahvasti männyn neulasten tuoksu. Puutarhassa leijuu aamuisin pienoinen usva. Olisi ihana istua kahvikupin kanssa porstuan rappusilla tovi, mutta juuri nyt on sen verran kiireistä, että siihen ei ole aikaa. Harmillista. Kukkalaatikoihin pitäisi vaihtaa havut ja callunat. Usein olen syksyisin ostanut myös muutaman koristekaalin. Ajattelin mennä lasten kanssa myös pienoiselle metsäretkelle keräilemään käpyjä ja varpuja koristeiksi. Helsingissä minua harmitti usein parvekkeen puuttuminen. En ole mikään ihmeellinen taituri kasvien kanssa, mutta kausikukkaset on aina kiva laittaa. Ja tietysti myös lyhtyjä.

Tulevina päivinä laitetaan myös vihdoin kuntoon pienen ja pikkuisen pojan huone. Muutamia hankintoja olen tehnyt huonetta varten. Muutenkin olisi tarkoitus hieman siivoilla ja järjestellä paikkoja. Olen tässä pari päivää pussitellut Konttiin menevää tavaraa. Toivon, että takit ja muu tarpeellinen tavoittaisi avun tarpeessa olevan ihmisen. Tässä kuussa tulee eteen myös hääpäivä. Ajatella, että takana on 20 yhteistä vuotta ja tasan puolet siitä ajasta olemme olleet naimisissa. Toivon, että saisimme viettää tässä kuussa pienen yhteisen hetken. Jää nähtäväksi. 

Arvonnan voittaja on kahdella arvalla osallistunut Minea Mariella! Onnea sinulle. Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla, jotta saadaan paketti matkaan. Ja vielä kerran kiitos kaikille osallistumisesta. Kyllä tässä vielä yksi arvonta ainakin laitetaan pystyyn tämä vuoden puolella vielä. Minusta on, niin hauskaa ilahduttaa teitä.

2 kommenttia:

  1. Ihania syyssuunnitelmia ja pienen ja pikkuisen miehen huoneen laittaminen kuulostaa kivalta, siitä on varmaan tulossa postaus? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin postausta on luvassa ja olen melkoisen innoissani! On ollut jo pitkään ajatuksissa tuo V-V:n huoneen laittaminen kuntoon ja nyt vihdoinkin pääsen sen kimppuun. En unohda myöskään tytön huonetta (että ei tule pahastusta) vaan katsotaan sinne myös jotain pientä piristettä. Palataan asiaan! Ihanan värikästä syksyä..täynnä toivoa sinulle!!!!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.