tiistai 10. marraskuuta 2015

Kädentaitomessut


Viime lauantaina tieni vei Kädentaitomessuille Helsinkiin. Odotukset olivat aika korkealla. Ajattelin, että löydän messuilta paljon kaikkea kivaa ostettavaa. Lähdin hakemaan askartelutarvikkeita ja kalusteita nukkekotiin. Muutamia ostoksia kyllä tein, mutta mukaani lähti lähinnä sisustustavaraa. Löysin kivan pienen tuikkulyhdyn ja kynttilänjalan sekä pienen mietelauseella varustetun "palikan". Ostin myös pussillisen kivoja nappeja ja tietysti lakuja!

Käväisin myös Taika-lehden pisteellä katsomassa Vuoden Askartelija 2015 kilpailun satoa. Siellä roikkui seinällä minunkin kilpailutyöni. Ensimmäistä kertaa elämässäni osallistuin kilpailuun ja tuloksena oli pääsy toiseen vaiheeseen ja sijoittuminen kovatasoisessa kilpailussa 10 parhaan joukkoon. Tuo saavutus tuntuu minusta aivan voitolta. Aika oli kortilla kilpailutöitä tehdessä ja suurin tavoitteeni olikin saada kaikki valmiiksi ja säilyttää töissäni tuo minulle rakas punainen lanka eli kierrätys. Laittelen teille kuvia portfoliostani, kun saan sen takaisin maailmalta kotiin.

Kuvia messuilta on nyt aika vähän tarjolla. Perheen pikku neiti oli mukana reissussa ja senhän tietää mitä siitä seuraa. Eniten vietimme aikaa ihmetellen lehmiä, kalkkunoita, poneja ja tipuja. Tyttö hyöri ja pyöri ympärilläni, vaikka isikin oli mukana. Päätin laittaa kameran laukkuun muutaman tärähtäneen kuvan jälkeen. Olimme perheenä liikkeellä ja kyllä tyttö ansaitsi koko huomioni. Bloggaus saa välillä väistyä oikean elämän tieltä.

Do what you Love.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.