keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Pienellä karkumatkalla


Viikonloppuna pääsimme mieheni kanssa pitkästä aikaa viettämään pienen hetken kahdestaan. Lauantaiaamuna pakkasimme hätäisesti laukun ja lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä. Olen todennut jo monta kertaa itselleni, että suunnitellut aikataulut venyvät, tavarat unohtuvat laukusta ja koko reissuun valmistautuminen on nykyään melkoisen haasteellista. Sitä ei vain suoriudu asioista, niin nopeasti ja näppärästi kuin ennen. Kenties syy löytyy pienoisesta väsymyksestä ja perheemme kahdesta hidastepompusta, jotka ovat iältään 4-vee ja 9 kk.

Saavuimme kuitenkin ajoissa laivaterminaaliin ja ehdimme laivaan, joka kuljetti meidät Tallinnaan. Pienoisen reippailun jälkeen saavuimme L'Ermitage Hotelliin, josta olimme varanneet huoneen Elämyslahjat.fi:n lahjakortilla. Hotelli sijaitsee Vanhankaupungin laidalla lähellä Tallinnan ydinkeskustaa. Huoneessa meitä odotti pullo kuohuvaa ja ruusu. Koko huone oli muutenkin mielestäni tosi kaunis ja tyylikäs. Huoneesta löytyi katosvuode, kiva pieni oleskelutila ja iso kylpyhuone ammeella.
Päätimme jo kotoa lähtiessämme, että ottaisimme koko reissun levon kannalta. Sukelsimme kylpyyn ja myöhemmin illalla nautimme illallisen hotellin ravintolassa. Aamulla kietouduin paksuun aamutakkiin ja tohveleihin. Ennen aamiaiselle menoa valmistin itselleni huoneen varustuksiin kuuluvalla Paulig Cupsolo keittimellä kahvit. Aamiaisen jälkeen lähdimme kävelemään Vanhankaupungin läpi kohti laivaterminaalia. Reissu oli aika pikainen, mutta sain nukuttua yhden kokonaisen yön pitkästä aikaa. Sain kulkea käsi kädessä pitkin kaupungin katuja mieheni kanssa. Saatiin pieni tovi syventyä toisiimme. Nauraa ja hassutella.


Mukaan tuli pakattua tuttu hame ja takki. Saappaat vaihtuivat vain lenkkareihin.

Yhteistyössä MiruMaru ja Elämyslahjat.fi 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kaikkien pitäisi päästä välillä hetkeksi karkuun oman rakkaansa kanssa. Yksi vuorokausi tekee ihmeitä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.