maanantai 7. joulukuuta 2015

Blogin uudet tuulet... ja mysteeri vinkki.


Mysteeri vinkki

Olen palannut. Pienoisen postauskatkon syyn joudun vielä hetken teiltä salaperäisesti pimittämään. Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että kaikki selviää teille aikanaan. Kamera ja kännykkä on täynnä kuvia ja luvassa on useampi postaus tästä mysteerisestä katoamisesta. Hih. Olen ollut melkoisen kiireinen pari viikkoa ja kiinni erittäin mukavassa projektissa. Kaiken päälle on tietysti ollut heitettynä vielä normaali arki ja blogi jäi viikoksi ilman huomiotani. Parin päivän some-tauon jälkeen oli tukossa sähköposti ja kännykkä. Messenger oli täynnä lukemattomia viestejä. Sunnuntaina tätä tulvaa kävin läpi ja vastasin samalla hieman myöhässä mutamiin blogiin tulleisiin kommentteihin. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Tarkat silmät ovat varmasti jo kuukausia sitten huomanneet, että Kaksplussan karuselli on poistunut sivupalkista. Sunnuntaina sinne ilmestyi Onni Blogien logo. Kaksplussan yhteisö toimi blogini kotina kokonaisen vuoden. Olen vieläkin hurjan kiitollinen tuosta mahtavasta mahdollisuudesta ja kasvunpaikasta. Rehellisesti voin sanoa, että poistuin yhteisöstä parempana bloggarina. Siihen vaikutti moni asia, mutta erityisesti se, että blogikaverit yhteisössä asettivat riman todella korkealle. Haluankin vielä toivottaa kaikille yhteisössä jatkaville intoa bloggaamiseen ja kiittää lämpöisesti yhteisestä taipaleesta.

Nyt MiruMaru on taas uuden edessä. Luulen, että Onni Blogit mahdollistavat postausten kirjoittelun hieman laajemmalla kehyksellä. Blogini löytyy Lifestyle kategoriasta ja tämä onkin selkeä vinkki siihen, että blogin sisältö painottuu jatkossa hieman eri tavalla. Paljon tuttua ja totuttua säilytetään. Lähinnä muutos näkyy siinä, että keskityn jatkossa enemmän DIY, sisustus ja tyyli postauksiin. Ei toki unohdeta runoja tai kirjoituksia elämästä. Joukkoon saattaa sujahtaa myös elokuva-arvosteluja ja muuta leffa-asiaa. Lisäksi suunnitteilla on uusi postaussarja parisuhteen monista koukeroista ja kiemuroista. Ennen joulua juhlistetaan uutta blogikotia ja 200 tykkääjän rajan ylittymistä MiruMarun Fb-sivujen puolella kivalla arvonnalla! Pysy siis mukana.

Tälle viikolle on luvassa vielä ihana meno. Keikka Tavastialla, mutta sitten hiljennytään Joulun odotukseen. Rakennetaan kotiin tunnelmaa palanen kerrallaan.

PS: Saattaa olla, että MiruMarun Instagramiin tupsahtaa uusi mysteeri vinkki lähiviikkoina...

2 kommenttia:

  1. Kauniisti sanottu tuo " blogikaverit asettivat riman todella korkelle"... :) kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihanaa joulun odotusta myös sinulle ja hyvää jatkoa Kaksplussalla!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.