maanantai 1. helmikuuta 2016

Nouseva Myrsky - Kauniita Voimakoruja


Viikonloppuna on tiedossa mukava meno, jossa tapaan vanhoja ja uusia tuttavia. Olen jo monta päivää miettinyt sopivaa asukokonaisuutta iltaa varten. Korut viimeistelevät juhlalookin. Liisa Tuimalan suunnittelemat korut sopivat monenlaiselle kantajalle. Pelkistetyt, graafiset muodot miellyttävät silmää ja koruja on helppo yhdistellä erilaisten asujen kanssa. Korujen muotokieli on yhtä aikaa herkkää ja voimakasta. Aivan kuten luonto, joka voi valjastaa kaiken voimansa myrskyksi, mutta on samalla haavoittuva. Korut tuntuvat myös henkivän tietynlaista mystiikkaa. Ne tekevät kantajastaan voimakkaan. 

Nouseva Myrsky on 2012 perustettu yritys ja suomalainen korubrändi. Korut valmistetaan Suomessa. Rakkaudella. Kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.


Itseäni viehätti erityisesti kierrätyskumista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu Musta Lintu-korusetti. Kuljenhan usein sulkien viitoittamaa polkua. Linnut ovat myös vahvoja selviytyjiä. Musta Lintu -korujen tarina liittyy Suomen lehtometsiin ja villiin luontoon. Taivaalla lentävä musta lintu ja sen siluetti on kunnioitusta herättävä näky. 

Korut pakataan Nousevan Myrskyn kartonkipakkauksiin. Kaikesta huokuu laatu ja tinkimättömyys.


Alennuskoodilla MIRUMARU saat 20% alennuksen Nousevan Myrskyn verkkokaupasta!! Koodi on voimassa sunnuntaihin saakka. Koodi annetaan kassalla maksamisen yhteydessä. Nousevan Myrskyn blogissa ja verkkokaupassa on tällä hetkellä menossa varsinainen aarrejahti. Käy kurkistamassa löydätkö sinä kätkettyjä lahjakortteja ja muuta kivaa!

Postaus on MiruMarun ja Nousevan Myrskyn yhteistyötä.

4 kommenttia:

  1. Oi miten kauniit korut. Pitääpä tutustua lähemmin Nousevaan Myrskyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Musta Lintu-korut ovat vielä todella kevyet kantaa. Ja todella näyttävät. Ja korvakoruilla saa todella nopeasti piristettyä ilmettä, vaikka ei muuten ehtisi niin laittautua.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.