keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Done by Deer - Puinen Retrokeinu


Ennen sateita ja loskaa meillä paistoi hetken aurinko. Silloin juoksin vauhdilla kamera kädessä pitkin taloa. Odotan kevättä. Olen oikeasti ihan super talvityyppi, mutta alkaa pienoisesti ärsyttämään valokuvaaminen pimeässä. Muuta vikaa talvesta ja pimeydestä en sitten löydä. I Love it! Asiaan. On pitänyt jo pitkään kuvata teille lastenhuoneen puukeinua. Tästä ihanasta retrokeinusta kirjoittelinkin teille jo aikaisemmin. Keinu on ollut todella kovassa käytössä. Meillä on keinulle paikka kahdessa oviaukossa eli sitä on siirrelty vähän tilanteen mukaan. Pari kertaa on keinu heilunut oikein kunnolla esikoisen paisketessa oman huoneen ovensa oikein vauhdilla kiinni. Ja silti keinu on ihan ilman kolhuja. Ihmeellistä. 

Keinusta on paljon iloa varsinkin sellaisina päivinä, jolloin emme pääse pihalle. Perheen kuopus keinuu ja kikattaa. Tuollaisina pieninä hetkinä elämä antaa parastaan. On helppo itsekin hymyillä ja päästää irti väsymyksestä. Lasten myötä elämään on tullut takaisin leikki ja hauskuuttelu. Keinu on käytössä sen hetken, kun talossa on pieniä keinujia. En voisi kuitenkaan keinusta ikinä luopua. Tämä kuuluu niihin jttuihin, jotka haluaa säilyttää lapsenlapsia varten.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanasti kirjoitat! Pystyy näkemään ne asiat joita kirjoitat:) Ps. Aivan ihana pikkukeinu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos Sari sinulle. Viimeisen kuukauden aikana jokainen kommentti ja uusi tykkääminen on lämmittänyt mieltä ihan erityisesti. Saanut hymyn huulilleni. Valon palamaan kasvoilleni. Kiitos. Ihanaa kevään odotusta sinulle!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.