sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Elämä etsii sinut käsiinsä


Vielä vähän aika sitten käytin lähes jokaisen vapaan hetkeni blogin kirjoittamiseen. Oli sitten kyseessä kuopuksen päiväuniaika tai ne illan ja yön viimeiset tunnit, kun kaikki muut talossa nukkuvat. Olen huomannut, että nyt muutaman kerran olen suosiolla katsonut netistä suosikkisarjojani putkeen ja antanut läppärin olla rauhassa. Luulen, että olen alkanut elää hieman kesätahdissa. Tosin olen kyllä tässä viimeisen kuukauden aikana saanut sairastella enemmän kuin tarpeeksi. Ja totean itsekin, että pieni tauko ja lepo myös tästä mielekkäästä hommasta tekee välillä hyvää. Alkuvuosi oli minulle todella raskas. Välillä yksin ollessani laitan levyn soimaan. Kuuntelen biisin. Itken. Lausun ikäväni ääneen ja jatkan taas eteenpäin. Siitä on tullut minulle oma salainen rutiinini. Se auttaa ja helpottaa. Life will seek you out And when it does Let it.

Ja sitten se ELÄMÄ, joka vie minua eteenpäin. Pari seuraavaa viikonloppua vierähtää nopeasti. Ensimmäiseksi tulevana lauantaina on luvassa Kaksplussan verkostoblogien bloggaripäivä Helsingissä. Odotan päivää. Nyt näyttää siltä, että olen hyvää vauhtia paranemassa ja pääsen nauttimaan antoisasta päivästä täysillä. On aivan ihanaa päästä tapaamaan vanhoja blogikavereita ja tutustumaan uusiin. Tuntuu, että meillä on todella kiva porukka kasassa!! Parin viikon päästä tanssitaan kesän ensimmäisiä häitä. Ja luvassa taitaakin olla ensimmäinen iso juhla mihin meidän perhe osallistuu kokonaisuudessaan. Luvassa saattaa olla pientä säätöä. Suhtaudutaan kaikkiin tuleviin kommelluksiin huumorilla.

Pientä vaatekriisiä on tietysti podettu täällä kaikien menojen suhteen. Huomaan suhtautuvani kaikkiin uusiin hankintoihin kamalan vakavasti. Pohdin sopiiko vaate yhteen muiden jo vaatekaapissa olevien vaatteiden kanssa. Onko hankinta järkevä ja perusteltu. Sama juttu asusteiden kanssa. Oikeastaan taidan ajatella ihan kokonaisvaltaisesti nyt hieman eri tavalla kuin ennen. Olemme raivanneet taloa vapaaksi turhasta roinasta jo useamman kuukauden. Mitä enemmän saamme kaikkea turhaa, käyttämätöntä ja epämieluisaa pois sitä helpottuneemmaksi itseni tunnen. Samalla tuntuu talttuvan myös oma sisäinen kaaos. Olisin varmasti tähän puuhaan lähtenyt ilman Kon Mariakin, mutta varmasti sekin on tässä matkan varrella vauhdittanut prosessia mukavasti.

Tästä tulikin nyt hieman tälläinen mitä kuuluu postaus. Näitä huomaan tekeväni todella harvoin. Samalla hieman kertoilin mitä blogissa on luvassa lähiaikoina eli siis juhlia ja Kon Maritusta. Lisäksi laitellaan aurinkoisen päivän sattuessa leikkimökki kesäkuntoon ja tehdään pihalle ihana oleskelualue. Yksi haaste odottaa myös tekijäänsä eli pääsette kurkistamaan kirjakaappiini. Ja kivoja arvontojakin on teille luvassa. Antoisaa tulevaa viikkoa. Tarttukaa elämään!

8 kommenttia:

 1. Välillä on ihan hyvä käyttää vapaa-aika muuhunkin kuin blogiin. :) mä yritän pitää tän tekemisen rentona ja jos ei nappaa olla koneella, niin sitten teen muita juttuja. Ja jos nappaa, niin sitten näppis sauhuaa myöhälle yöhön. :D

  Kivalta kuulostaa tulevat suunnitelmat! Ihanaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pitäähän tämän olla hauskaa ja kivaa. Tämä on kuitenkin sellaista itsestä ammentamista ja antamista eikä sitä voi tehdä reppu tyhjänä. Hauskaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Auringon ja lämmön lisääntyessä sitä ei ensimmäisenä vaan välttämättä blogi ole mielessä. Välillä onkin hyvä hieman hengähtää niin jaksaa sitten taas entistä paremmin :)

  Siellä onkin paljon kivoja juttuja tulossa! Aurinkoista alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva päästä kertoilemaan teille kaikesta hauskasta!! Välillä on tunnelma blogissa mennyt hieman raskaaksi. Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Miekin haluisin niin päästä kaikesta turhasta eroon, en oo vielä keksiny mistä alottaisin... meillä ole edes varastoa johon kantaa kaikki talviromppeet kesäksi :D lauantaina nähdään! Muakim jännittää :D vaatekriisin pelasti mies kun sain paidan äitienpäivälahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava nähdä lauantaina ihan livenä. Olen monelle kehunut tätä meidän hienoa porukkaa. Mahtavia naisia! Kyllä on hienoa olla osanen tätä jengiä!

   Poista
 4. Niin ihanaa kuulla, miten teillä menee kaksplussan blogiporukan kanssa hyvin <3! Se on aina suuri rikkaus löytää sellainen porukka, jossa viihtyy. Pienet hetket itselle ja ihan levolle tekevät hyvää. Minä olen onnekseni oppinut jättämään väkisin vääntämisen. Mulla kroppa kyllä ilmoittaa kuuluvasti, jos olen tehnyt liikaa ja unohtanut levätä. Ja kun tarpeeksi monta kertaa väsyy liikaa, tajuaa vihdoin sen pisteen, missä pitää lopettaa. Helpollahan sitä en ole oppinut, mutta pikkuhiljaa. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä saa paljon intoa ja positiivista pörristä, kun ympärillä on mukavia ihmisiä. Ja sama elämänvaihe yhdistää. Paljon on hyvää zemppiä ja tukea tullut elämään taas tämän viimeisen blogimuuton mukana. Ja vanhojen kavereiden kohtaaminen oli myös todella sydäntä lämmittävää. Viikonloppu oli todella ihana ja antoisa. Siitä kirjoittelen heti huomenissa postauksen. Eilen tuli uni silmään niin nopeasti, että jäi jääkiekkokin väliin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.