lauantai 7. toukokuuta 2016

Kinastelua keinutuolista ja arvonnan voittaja


Meidän talossa on pikkuisen kinasteltu. Kinastelun aiheena on ollut kuka lapsista pääsee kiikkumaan lastenhuoneen uudessa keinutuolissa. Meidän talosta ei ole ennen löytynytkään lasten kokoisia huonekaluja. Nyt tämä asia on korjattu. Jollyroomin ihana valkoinen Alice & Fox keinutuoli kotiutui meille muutama päivä sitten. Omassa lapsuudenkodissani oli punainen pieni keinutuoli. En tiedä mihin puinen keinutuoli on päätynyt. Luultavasti se annettiin aikoinaan eteenpäin. Tämä uusi valkoinen ja ihanasti moderni keinutuoli on ehdottomasti seuraavaksi paras juttu. Talon esikoinen ja kuopus ovat siitä molemmat innoissaan. Lapset siirtelevät keinutuolia huoneesta toiseen. Kuopus yritti keinutuolissa myös seisomista, mutta valitettavasti katkaisin tämän hauskanpidon lyhyeen. Kukaan ei kuitenkaan ole saanut keinua kaadettua.


Kuvaushetkellä aurinko aina välillä pilkahti pilvien takaa esiin ja painui sitten taas piiloon. Pikku Kakkosen Nalle päätti istahtaa kiikkumaan myös hetkeksi. Hän nyökkäili minulle ymmärtäväisesti haastavaa kuvaustilannetta.


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Teitä olikin tällä kertaa liikkeellä paljon. Pieni kätönen arpoi lukuisten lappujen seasta voittajaksi tällä kertaa neljällä arvalla osallistuneen Susannan. Lämpöiset onnittelut sinulle. Laitankin nyt heti sinulle sähköpostia tulemaan, että pääset mahdollisimman nopeasti tunnelmoimaan pallovalosarjalla. Moni toivoi varmasti voittoa omalle kohdalleen ja minäkin olisin mielelläni arponut valosarjoja, vaikka kymmenen kappaletta. Huoli pois! Lähiaikoina on tulossa lisää ihania arvontoja, joten pysykää kuulolla! Mahtavaa viikonloppua kaikille. Nyt on kelit kohdallaan.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Jollyroom

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.