maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivän karkkinen tunnelma


Hieman on ollut huonoa tuuria matkassa. Vappu ja eilinen äitienpäivä ovat menneet osaltani ohi sairastaessa. En ole päässyt täysillä osallistumaan kevään juhlahumuun. Toivotaan, että tästä alkaa vointi paranemaan ja koko kesän muut juhlat sujuvat osaltani mallikkaasti. Paljon onkin tapahtumia ja juhlia luvassa. Eilisen päivän vietin enimmäkseen makuuasennossa. Olin suunnitellut eväsretkeä perheen kanssa lähimetsään, mutta jouduin suunnitelmasta luopumaan. Kenties toteutamme retken sitten viikon päästä. Tässä vielä odottelen, että olo normalisoituisi. Toivottavasti teillä kaikilla muilla oli oikein ihanaa eilen!


Tässä muutama kuva eiliseltä. Toki myös omaa äitiä tulee aina muistaa pienillä paketeilla ja kortilla. Kortin virkaa toimitti tänä vuonna hauskat kysymys- ja vastauskortit. Iso klemmari, kangaskukka ja tarrat viimeistelivät hassun kortin.
Olen oppinut, että päivään mahtuu paljon kauniita hetkiä, vaikka aina kaikki ei mene kuten on suunnitellut mielessään. Nautitaan siis kaikesta ihan pienestäkin. Karkkisesta tunnelmasta. Ihanaa viikkoa kaikille. Aurinkoa ja lämpöä.

8 kommenttia:

 1. Oih, täältä todellakin löytyi karkkista tunnelmaa! Ihania pirteitä värejä! :)

  Paljon tsemppiä paranemiseen! Toivottavasti toivut nopeasti taudista!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanalta näyttää! Ja kivan erilaiselta, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää:) paranemisia!:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.