perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kirpputorilöytöjä leikkimökkiin!


Onkin todella pitkä aika siitä, kun blogissa on viimeksi ollut kirpputoripostaus. Nyt tehdään tähän asiaan korjaus. Eikös kesä ja kirpputorit jotenkin kuulu yhteen? Käyttekö te paljon kirpputoreilla? Kaikki minut tuntevat tietävät, että minusta on hauska sekoittaa uutta ja vanhaa keskenään. Tovi sitten laitoin leikkimökkiä kuntoon lapsia varten ja nyt eteeni tuli mukavia löytöjä, jotka sopivat hienosti täydentämään leikkimökin sisustusta. Ihan omista kotinurkistä löytyi kiva metallinen Home Sweet Home-kyltti leikkimökkiin. Kyltin väritys käy ihan yksiin leikkimökin paneloinnin kanssa!



Olen jo pitkään halunnut isoille asfalttiliiduille tilavan kannellisen säilytyspurkin. Tämä varsin pirteä ilmestys sopii hommaan täydellisesti. On varmasti alkujaan keittiöpurkki, mutta venyy myös liitujen säilyttämiseen. Hintaa purkilla oli kaksi euroa.


Samalla reissulla silmiini osui hauska retro puhelin neljällä eurolla. Kotona tosin meni hetki ennen kuin lapset ymmärsivät jotakin kapistuksen päälle. Äidin piti ensin kertoa vanhoista hyvistä ajoista ennen kännyköitä. Kuopukselle riitti sana HALOO. Hih. Hän kyllä osasi heti laittaa luurin korvalle. Molemmat lapset intoutuivat soittamaan puhelimella isille.


Puukynien säilytykseen ostin eurolla punaisen Leijona-kynätelineen. Minullakin on ollut kirjoituspöydän päällä samantyylinen kynäteline ala-asteikäisenä. Muistaakseni kynätelineen mukana tuli pikkuisia toimistotarvikkeita? Kuka muistaa?


Leikkimökin keittiöön tuli hankittu ruskea Plastexin kannu. Kannu maksoi kolme euroa. Kannusta tulee kyllä ihan oma lapsuus mieleen. Näistä vanhoista keittiön muovituotteista taidetaan maksaa jo ihan hyviäkin hintoja. Tässä kohden taisi olla ostajan markkinat. Oliko kiva postaus? Haluaisitteko kenties näitä lisää blogiin?

15 kommenttia:

  1. Niin ihana toi puhelin! Mutta ei varmaan joo lapsilla oo hajuakaan mikä se on... ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Todellakin. Tunsin itseni ihan muinaiseksi, kun selitin lankapuhelimen toimintaa lapsilleni. Ihana kapistus. Minä voisin ruveta retroilemaan ihan oikeasti. Luopua kännykästä ja ostaa puhelinosake. Hih. Ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Ihana postaus!!kirppistely on niiiin ihanaa♡
    Meidän poika (9v.) Kysyi multa että onko mulla ollut ENNEN VANHAA sellainen kännykkä jossa ei ollu isoa näyttöä??!!Yritin selittää että äiti ei oo ees elänyt ENNEN VANHAAN:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa. Parhaat lausahdukset tulevat kyllä pikkuisten suusta!! Minä tunnen kyllä olevai ennen vanhaa painos. Ha haa. Ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Kirppikset on ihania! Tulee käytyä silloin tällöin, lähinnä ostan vaatteita :)

    VastaaPoista
  4. Kirppikset on ihania! Tulee käytyä silloin tällöin, lähinnä ostan vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin!! Minä en koskaan löydä vaatteita ja se pienoisesti harmittaa. Lähinnä ostelen lapsille kirjoja ja leluja. Toisinaan elokuvia itselle.

      Poista
  5. Ihania tavaroita! Leikkimökit ovat ihania, erityisesti jos niihin on panostettu eikä vain heitetty hiekkaisia vanhoja muovileluja sinne. Lisää näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Ja uskon, että perheen pikkuisillakin on hauskempaa, kun ympäristö on innostava. Ja pienoisesti toivon myös, että Neiti Pippuri innostuisi enemmän leikkimökistä ja tulisi halua vähän ruveta itsekin järjestelemään ja pitämään omaa pikku tönöä kunnossa.

      Poista
  6. Ihana tunnelma leikkimökissä ja tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Meillä laitellaan kesämökin leikkimökkiä lapsille. Kivoja nämä postaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ihanaa, että tykkäsit! Minä olisin pienenä kovasti toivonut leikkimökkiä. Monelta ystävältä silloin sellainen pihasta löytyi. Kiva päästä edes näin isona tyttönä vähän leikkimökkiä laittamaan kodikkaaksi!

      Poista
  7. Onpa kiva tunnelma leikkimökissä. Nuo ekan kuvan astiat on hurmaavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ovat Fiksumuksusta! Minä niin tykkään, kun ovat puisia!

      Poista
  8. Teidän leikkimökissä varmasti lapsien leikit saa siivet alleen, niin kivalle tuolla näyttää! Hienoja löytöjä, puhelin herättää niin paljon muistoja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä perheen Pikku Mies on kiinnostuneempi leikkimökistä. Itselle leikkimökki on aikuisella iällä toteutunut haave, jota on kiva sisustella. Lapsena jäi vain haaveeksi. Trauma. Hih. Kyllä kuitenkin lapset selvästi viihtyvät leikkimökissä nyt paremmin, kun se on nätisti laitettu. Ja tuo puhelin. Muistoja tulvii tosiaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.