keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kuvia lastenhuoneista - Hetki ennen muutosta


Pakko nauttia vielä pieni hetki siitä, että lastenhuoneissa on kaikki tavarat paikoillaan. Kohta puhaltavat uudet tuulet. Kuopuksen huoneesta tulee yhteinen leikkihuone ja taapero siirtyy äidin kanssa kohennuksen kokeneeseen vinttiin nukkumaan. Kokeilemme nyt rohkeasti uudenlaista järjestelyä, joka takaa paremmat unet koko porukalle ja mahdollistaa sen, että esikoinen saa leikkiä välillä ihan rauhassa. Muutos tuo tullessaan myös lisää tilaa meille vanhemmille. Olemmekin asuneet tovin jo kuin sillit sardiinipurkissa. Ei varmasti ole mitenkään epätavallista, että lapsiperheessä huonejärjestykset muuttuvat ja kokeillaan erilaisia vaihtoehtoja. Tärkeintä on, että toimiva ratkaisu löytyy. Kaikille täytyy talosta löytyä oma paikka, missä voi tovin rauhoittua. Ja hienoa on saada myös lisää tilaa yhteisiin leikkeihin.


Aikaisemmin tuossa jo totesinkin, että viihdyn parhaiten talon lastenhuoneissa. Olen huoneita rakentanut rakkaudella ja ilolla. Paljon on vielä kivoja ideoita varastossa ja toivottavasti pääsen niitä toteuttamaan. Nautin väreistä ja välittömästä tunnelmasta. Minusta on kiva istua lastenhuoneen lattialla leikkimässä. Meillä on paljon värejä talossa. Värien kanssa on ihana iloitella, mutta pitää olla myös tarkkana, että yleisilme ei mene liian levottomaksi.


Innostuin kokeilemaan minäkin tätä Adventure automattoa sängyn päälle ja toimii. Poimin vinkin yhdestä blogista. Kerrassaan ihastuttava. Autoillakin voi yhä ajella ihan huoletta. Tarpeen tullen maton voi aina siirtää lattialle.


Huoneissa seikkailee Pöllöt, Barbababat, Muumit ja Mummot. Kummastakin huoneesta löytyy uuden rinnalta myös jotakin vanhaa. Huoneet ovat erilaisia, mutta olen yrittänyt sitoa ne yhteen muutamilla jutuilla. Molemmista huoneista löytyy Tapettitehtaan tapetit ja jotakin mustavalkoista. Toivottavasti lapset tykästyvät tulevaan leikkihuoneeseen. Esikoisella on usein pieni muutosvastarinta päällä, mutta uskon, että uusi sänky saa mielen muuttumaan. Katsotaan miten meille käy. Kyllä olisi kiva päästä kurkistamaan myös teidän lastenhuoneisiinne!12 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia! Toivottavasti järjestely toimii sitten hyvin. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuleekin taloon uusia kalusteita. Voin sitten tulla tänne blogiin lepuuttamaan hermoa, kun olen kaiken keskellä vääntämässä ja kääntämässä.

   Poista
 2. Hei! Kivoja kuvia, mutta harmi, ettei ole yhtään yleiskuvaa huoneesta, josta näkisi kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvia tulossa ihan lähiaikoina!! Lisää kuvia löytyy myös täältä https://miru-maru.blogspot.fi/search/label/Lastenhuone Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Näyttää kyllä tosi kivalta! Lisäkuvia ja juttuja jään minäkin odottamaan. :) Ja olipas hauska idea tuo matto tuossa sängyn päällä.

  VastaaPoista
 4. Kokonaiskuvia jään minäkin innolla odottamaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania yksityiskohtia! Ja tykkään noista väreistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Meillä alkaa su melkoinen mylläkkä koko talossa. Hiki tulee otsalle, kun ajattelenkin. Varmasti lopputulos on tosi kiva, mutta kyllä saadaan paiskia hommia ihan täysillä. Lisää kuvia tulossa. Kivaa perjantaita sinulle. Huomenna nähdää!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.