maanantai 8. elokuuta 2016

Äiti ja tytär - By Pinja


By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Tuntui varsin oikealle, että ihanat korut päätyivät meillä äidin ja tyttären kaulaan. Elämme talossa aikoja, jolloin esikoinen ihailee äidin kenkiä, laukkuja, huulipunia ja koruja. Tyttäreni syntymäpäivänä päätin yllättää Neiti Pippurin ihanalla kaulakorulla. Valitsin meille molemmille raikkaat ja iloiset värit. Äidille Tropicals ja tyttärelle Brights. Nyt meillä on jotakin ihan samaa. Tytär ilahtui. Hymy. Me samikset.


Näitä iloisia, tyylikkäitä, moderneja ja nuorekkaita koruja on ollut esillä jo monessa blogissa. Kauniin muotoiset silikoni-helmet loistavat monissa eri väreissä. Helmet on pujoitettu sileään satiininaruun, joka tuntuu kaulassa miellyttävälle. Lukko napsahtaa auki, jos pienet kädet kiskovat korua liian voimakkaasti. Koru kiinnostaa myös perheemme Pikku Herraa, joka mielellään hypistelee helmiä sylissä ollessaan. Äidin hiukset saavat vihdoin olla rauhassa. Sylittely on aivan ihanaa, mutta välillä pikkuiset kädet voivat kipeästi puristaa nenänpäästä tai kiskaista hiuksista.


Myrkytön
BPA-vapaa
PVC-vapaa
Ftalaatiton
Lyijytön
Kadmiumiton
Hajuton


Etuna teille rakkaat lukijat saatte koodilla MIRUMARU -10% alennuksen verkkokaupan koko valikoimasta. Koodi on voimassa tiistaista torstaihin (9.8-11.8.2016). Käytä etu, vaikka ihanaan Statement-kaulakoruun.



Yhteistyössä MiruMaru ja By Pinja

4 kommenttia:

  1. Nämä Pinjan korut ovat kyllä aivan ihania.♥ Itsellänikin roikkuu sellainen joka päivä kaulassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ovat! Aivan ihania. Huomaan hypisteleväni helmiä itsekin ajatuksissani. Ja yleensä päälläni on vain mustavalkoista, joten kivan väriset helmet piristävät. Ja Pikku Herra tykkää myös kovasti. Meidän Pikku Prinsessa laittaa korun heti aamusta kaulaan myös.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikös. Oli kyllä todella vaikea valita. Oli niin ihania värejä tarjolla!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.