lauantai 6. elokuuta 2016

Turvallisia unia ja pitsipeittoja


Hui, mitä hulinaa. Nyt on talon projekti saanut puhuria purjeisiin. Takana on melkoisen kiireinen eilinen. On se kumma miten sitä ehtii tehdä monenlaista yhden päivän aikana. Valmistin kakut esikoisen sunnuntaisille syntymäpäiville, siivosin koko talon ja vielä vaihdoimme mieheni kanssa järjestystä talossa. Vintti on vielä pikku silausta vaille valmis. Työ jatkuu tänään syntymäpäivien jälkeen. Aloitetaan nyt esikoisen huoneesta. Talon syntymäpäiväsankari sai huoneeseensa uuden sängyn. Emma jatkettava lastensänky on turvallinen, mutta myös ilo silmälle. Sopii meidän Pikku Neidin huoneeseen täydellisesti. Sänky kasvaa kätevästi lapsen mukana. Sänkyä voi jatkaa välillä 100-189 cm. Sänky sopii tyyliltään monenlaiseen huoneeseen.


Leveys 86 cm, pituus105-189cm, korkeus 57 cm
Patjakoko 75x100-184 cm
Sivulaidan korkeus 15,5 cm 
Laidan korkeus sälepohjasta 23 cm


Sänky oli helppo kasata ja on todella tukevan, laadukkaan ja turvallisen oloinen. Vanha sänky häviää mennen tullen uudelle tulokkaalle. Perheen Neiti Pippuri otti uuden sängyn heti omakseen. Sängyn päälle kasattiin tutut pehmolelut ja mummon virkkaama päiväpeitto. Ajatella, että tuolla päiväpeitolla on ikää jo 40-vuotta. Se on ollut aikoinaan vanhempieni makuuhuoneessa, josta se sitten siirtyi minun matkaani, kun muutin pois kotoa. Ja nyt päiväpeitto koristaa esikoisen huonetta. Vanhoista aarteista puhuttaessa täytyy vielä mainita vanha Pussikarhuni. Esikoinen löysi vintiltä vanhan unileluni (en ole pystynyt sitä heittämään pois) ja halusi sen itselleen. Nyt Pussikarhu roikkuu korvastaan pyykkinarulla. Nyt lähden viimeistelemään tarjoiluja ja ripustelemaan koristeita!Yhteistyössä Always somewhere else ja VEKEN kaluste

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka sievä huone! Mäkin haluun päästä laittaa lastenhuoneen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Täytyy kyllä sanoa, että minustakin on ihanaa sisustella lastenhuoneita. Ja kunnon sänky on ihan ykkösjuttu!

   Poista
 2. Onpas sielä ollut toimelias päivä!!ja niin ihana tuo päiväpeitto♡♡

  VastaaPoista
 3. Onpas sielä ollut toimelias päivä!!ja niin ihana tuo päiväpeitto♡♡

  VastaaPoista
 4. Onpas sielä ollut toimelias päivä!!ja niin ihana tuo päiväpeitto♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea uskoa, että on oman äitini virkkaama. En ole koskaan nähnyt häntä käsityö kädessä. Ennen lapsia teki kuulemma, vaikka mitä. Hih. Ihanaa silti, että peitto on säilynyt ja nyt esikoisen (joka on oikea mummon tyttö) huoneessa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.