perjantai 28. lokakuuta 2016

Onko blogini pelkkää höttöä? Kuvapotpuri + Arvonnan voittaja!


Omaan tekemiseensä suhtautuu varmasti aina kriittisesti. Pitkään blogia pitäneenä tiedän jo melkoisen paljon blogimaailmasta ja sen kirjoittamattomista säännöistä. Tiedän millainen vakavasti otettava blogi on. Se tarjoaa seuraajilleen ajankohtaisia aiheita, kärkkäitä mielipiteitä ja ajattelemisen aihetta. Kaikessa tekemisessä pyritään pysymään ajan hermolla ja ennakoimaan. Aallonharjalla voi olla raskasta pysytellä vuodesta toiseen. Itse olen ottanut selvästi maltillisen askeleen taaksepäin. Varmasti riskinä on, että blogini on jatkossa ainakin hetken pelkkää höttöä. Kyllä minulla yhä on mielipiteitä jokaisesta aiheesta. Jostakin syystä en vain halua niitä tänne kirjoitella. Haluan juuri nyt täyttää blogini suloisilla kuvilla ja karkkiväreillä. Suotakoon se minulle. Tarvitsen tätä juuri nyt. Aurinko ei ole näyttäytynyt kokonaiseen viikkoon. Perheessä jyllää kamala flunssa. Nukun huonosti ja olen veltto tiskirätti.

Selasin tovi sitten blogiani ja totesin, että vuosia kestänyt kirjoitteluni on tuottanut melkoisen paljon myös ihan asiallisia postauksia. Niitä voi käydä lukemassa täältä ja täältä. Olen avannut elämääni ja tuntemuksiani ja saanut siitä vain positiivista palautetta. Mitään kirjoittamaani en kadu. Jokaiselle asialle on oma aikansa. Ja varmasti vielä palaan painavien asioiden äärelle. Lähitulevaisuudessa postailen kuitenkin enemmän diy-projekteista, sisustamisesta, arjen pienistä ihanista jutuista ja tietysti äitiyspakkauksesta!! Tietysti tunnelmoidaan myös lähestyvää Joulua. Toivottavasti pysyt mukana.


Onnittelut S Lisa! Voitit blogin arvonnassa itsellesi Putiikki Pietamon ihanan pannan. Laitan sinulle sähköpostia tulemaan. Ihanaa viikonloppua teille kaikille. Ja kaunis kiitos arvontaan osallistumisesta. Viimeistään joulukuussa laitetaan taas jotakin kivaa arvontaa pystyyn. Nyt voi saada itselleen hauskan fiiliksen kuvapotpurin avulla!

8 kommenttia:

 1. Todellakin, hyvän mielen kuvia. Tästä on hyvä jatkaa perjantaita. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tuli hyvä fiilis. Tuntuu, että itsekin ihan tarvitsen juuri nyt näitä piristäviä postauksia, jotka ovat täynnä väriä. Ulkona aurinko ei ole näyttäytynyt taas moneen päivään ja flunssa jyllää perheessä.

   Poista
 2. Kivoja kuvia todella! Mukavaa viikonloppua! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla! Toivottavasti sinulla oli kiva viikonloppu. Meillä flunssa jatkuu.

   Poista
 3. Ihania fiilistely kuvia! :) Itsekin pitäs saada pari diy-juttua loppuun, niin vois niistä kirjotella :)

  VastaaPoista
 4. Niin kivoja ja värikkäitä kuvia, tykkään kuvissasi persoonallisesta otteesta. Jään odottelemaan innolla diy-projekteja :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.