sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Vanhan kirjan tuunaus Vol 1


Vihdoinkin sain uuden projektin polkaistua käyntiin. Tovi sitten oli puhetta vanhojen kirjojen tuunauksesta ja silloin lupailin uutta postaussarjaa tämän kiinnostavan aiheen ympärille. Vanhojen kirjojen tuunaus on rakkaus, jota olen kuljettanut mukanani jo pitkään. Olen hyödyntänyt harrastustani myös työssäni nuorten parissa ja viime vuoden kilpailutyössäni. Aina silloin tällöin aloitan uuden kirjan ja täytän sen sivut erilaisilla kuvilla, piirustuksilla, maalauksilla tai aivan millä tahansa. En aseta itselleni mitään ehtoja työskentelyyn. Terapeuttista. Todella. Hienoin juttu harrastuksessa on se, että se ei maksa juuri mitään. Vanhoja kirjoja annetaan usein ilmaiseksi kierrätyskeskuksissa ja askartelumateriaaliksi kelpaa se mitä kaapista löytyy.


Päätin käyttää uudessa kirjassani Teippitarhan ihastuttavia koristeteippejä. Piristin vanhan kirjan sivuja riisipaperista valmistetuilla washiteipeillä, sekä kauniilla muotoonleikatulla muoviteipillä. Erilaisilla teipeillä saa helposti kivaa ilmettä! Teipit ovat myös erittäin monikäyttöisiä. Teippitarhan valikoimasta jokainen löytää taatusti jotakin mihin tykästyä. Suosittelen lämpimästi!


Julkaisen blogissa lisää kirjan aukeamia sitä mukaa, kun niitä valmistuu. Samalla tutustutaan myös uusiin teippeihin ja muihin hyödyllisiin tarvikkeisiin ja työvälineisiin. Ensimmäinen aukeama juhlistaa syksyä ja selvästi on näkyvissä jo joulun odotus. Taidetaan myös pienoisesti etsiä avaimia onneen.
Yhteistyössä Always somewhere else ja Teippitarha

4 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.