perjantai 10. kesäkuuta 2022

Anttiina ruokapöytä on loppuelämän hankinta

*Kaupallinen yhteistyö Anttiina

Kotimme ehdoton sydän löytyy keittiöstä. Ruokapöydän ääreen perheemme kokoontuu yhteisille aterioille. Ruokapöydässä kerrotaan päivän kuulumiset ja pidetään satunnaiset perhepalaverit. Pöydän ääressä askarrellaan ja pelataan, sekä suoritetaan etätöitä. Ruokapöydän äärelle kokoontuvat ystävät ja sukulaiset arjessa ja juhlassa. Välillä perheen kaksi väsynyttä aikuista istuu pöydän ääressä hiljaisina ja totisina. Kahvikuppeja siirrellään hermostuneena ja yritetään saada ratkaistuksi arjen mukanaan tuomia kiistoja ja pulmia. Toisinaan vietetään koko perheen kesken iloisia lettukestejä tai nautiskellaan sunnuntaisin pitkäksi venähtänyttä brunssia musiikin soidessa hiljaa taustalla.

Olemme mieheni kanssa jo sen ikäisiä, että tiedämme osan hankinnoistamme olevan loppuelämän hankintoja. Kotiimme saapunut Provinssi ruokapöytä tulee olemaan meillä nyt ja aina. Meidän jälkeemme ruokapöytä luultavasti löytää tiensä lapsemme kotiin. Hyvästä ei haluta luopua tai päästä eroon. Hyvä ja laadukas kotimainen ruokapöytä jatkaa matkaansa luoden uusia tarinoita ja muistoja.

Meidän kodissamme ei ole koskaan ollut huonekalua, joka olisi valmistettu meidän omien mieltymysten ja toiveiden mukaan. Olikin melkoinen kokemus saada sellaiseen ensimmäistä kertaa elämässään mahdollisuus. Löysimme toiveidemme mukaisen mallin melkoisen nopeasti Anttiinan valikoimista, vaikka valinnanvaraa oli runsaasti. Provinssi pöytä puhutteli meitä ihan alusta saakka. Olen siinä mielessä todella onnekas, että minulla on aviomies, joka jakaa kanssani saman tyylin sisustuksen suhteen. 

Uusi ruokapöytä on samoissa mitoissa vanhan ruokapöydän kanssa eli 90x180cm. Meidän viisi henkinen perhe mahtuu ruokailemaan pöydän ääressä oikein hyvin. Isompaa pöytää kotimme keittiöön ei mahtuisikaan. Halusimme aivan ehdottomasti pöytään höylätyn ulkoilmeen. Pöydänkansi on kauniin savun värinen ja ristikkojalat ovat valkoiset. Valkoiset Vintage ristikkojalat keventävät pöydän ilmettä. Savun ja valkoisen liitto on oikein kaunis ja onnistunut. Uusi ruokapöytä täyttää toiveemme täydellisesti. Pöydän pinta on kaunis, rustiikkinen ja täynnä tunnelmaa. Koko ruokapöytä on todella tukeva ja turvallinen. Jykevyys tekee suorastaan vaikutuksen. Uuden ruokapöydän myötä vaihtoon lähtevät keittiön valaisin ja kello. Penkki ja tuolit odottavat maalausta. Onneksi on koko kesä aikaa.

Olen haaveillut jo pitkään muutosta. Unelmissani elää kuva vanhasta talosta ja tilavasta tuvasta. Uusi keittiönpöytä on minulle palanen tuota unelmaa. Ensin elämääni tuli oikea ruokapöytä ja tulevaisuudessa elämääni tulee myös uusi koti, johon ruokapöytä sopii täydellisesti. Sivellessäni kädelläni pöydän kaunista pintaa olen jo puoliksi perillä. Pöytä vahvistaa uskoani unelmiin ja mielikuva tulevasta piirtyy tarkemmin ja tarkemmin mieleeni.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.