tiistai 22. marraskuuta 2016

Hieman erilainen joulukortti


Perinteisten joulukorttien päätyminen joulupostin mukaan tänä vuonna voi osoittautua aikataulullisesti hieman liian haasteelliseksi minulle. Olenkin päättänyt olla liikoja stressaamatta. Ilahdutan läheisiäni pienillä paketeilla ja lahjan oheen sujautan myös tervehdyksen. Pieni tuunattu tulitikkurasia mahtuu mainiosti paketin sisälle. 

Itse kerään aina kaikki pienet figuurit varmaan talteen ja hyödynnän niitä erilaisissa DIY-projekteissa. Olen käyttänyt tulitikkuaskien koristeluun tapettia, erilaisia koristeteippejä ja ohutta satiini/nahkanauhaa. Rasiat voi tietysti myös kuvioida maalaamalla. Tähän projektiin voi hyödyntää lähes mitä tahansa materiaalia. Hauskaa ja koukuttavaa puuhastelua ja lähes ilmaista! Lapsetkin innostuvat aivan varmasti touhusta

Minimaailmojen rakentaminen kiehtoo minua mahdottomasti. Voisin väkertää niitä ihan päivittäin. Olisi ihanaa tehdä hommaa hieman isommalla mittakaavalla (hieman hassusti ilmaistu). Rakentaa minimaailma, vaikka pieneen matkalaukkuun. Jätän projektin vielä hautumaan. Kuuluisa ajanpuute hieman vaivaa. Tässä teille hieman inspiraatiota Joulua odotellessa.

 
4 kommenttia:

 1. Hieno idea, ovat kauniita ja mukavia saada. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos sinulle! Muistan kuinka joskus ekalla luokalla teimme joulukalenterin tulitikkurasioista. Se on jäänyt mieleen. Ei siis ihme, että tykkään väkertää pikkuisia laatikoita vieläkin. Hyvää loppuviikkoa sinulle.

   Poista
 2. Hauskaa saada uusia vinkkejä!!! Minä olen ostellut litteitä yms. pieniä peltirasioita kirppiksiltä pitkin vuotta ja ajattelin koota niihin jonkinlaisen lahjan vähän samaan tyyliin! Inspiroivaa joulunalusaikaa sinulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin hyvä ajatus. Peltirasiat. Niitä saa eri kokoisina ja muotoisina. Ovat paljon kestävämpiä. Mahdollistavat monenlaisen tekemisen! Ihanaa Joulun odotusta myös sinulle!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.