lauantai 7. tammikuuta 2017

Viime vuoden luetuimmat postaukset ja blogimenot


Paljon mahtui kivoja juttuja viime vuoteen. Piipahdimme yhdessä mieheni kanssa Hintikka Live lähetyksessä heti tammikuussa. Suukko. Palasin uudestaan Ylelle viettämään hauskaa karkauspäivää blogikavereiden kanssa. Päivä oli täynnä mielenkiintoista ohjelmaa ja pääsimme kurkistamaan lähes talon joka nurkkaan. Alkuvuosi oli todella raskas ja päivän levähdys surutyöstä teki todella hyvää. Sain hetkeksi muuta ajateltavaa. Keväällä kävin kylässä Messukeskuksessa Lapsimessujen ennakkotilaisuudessa ja heti perään oli tietysti itse Lapsimessut. Osallistuin myös ensimmäistä kertaa blogipassilla Kevätmessuille. Kesää kohti mennessä osallistuin Kaksplussan verkostobloggareiden tapaamiseen  Helsingissä. Taisin tuolloin nauttia kesän ensimmäiset mansikat. Muistan miten päivä oli lämmin ja aurinkoinen. Pienellä porukalla juttelimme ihan vakavaakin asiaa. Muistan tuolloin sanoneeni ensimmäisen kerran ääneen, että uusi vauva olisi ihana asia. Heinäkuussa pukeuduttiin kimallukseen ja juhlittiin Kaksplussan kesäjuhlia Kämpissä. Upea kokemus. Iloisia ihmisiä ja puheensorinaa riitti. Samana päivänä tiesin odottavani perheemme kuopusta. Kuohujuomat jäivät osaltani väliin. Marraskuussa verkostossa pyöri ihana #YllätäÄiti-haaste. Joulukuussa ehdin vielä osallistua somevaikuttajien pikkujouluihin Siljalla.

Vuoteen mahtui myös kiva nippu erilaisia ja kiinnostavia yhteistyökuvioita. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille! Erityinen kiitos kaikille teille seuraajille eri kanavissa! Kiitos jokaisesta kommentista, sähköpostista ja tykkäämisestä. Olette jakaneet kommenteissa pieniä palasia omasta elämästänne ja samalla tukeneet minua valtaisasti. Hymy on syttynyt kasvoilleni useasti. Kiitos! Olette ihanaa porukkaa.

Kuvan on ottanut Mutsi on Mäsä blogin ihana Kati!


Viime vuoden luetuimmat postaukset:

Vanhoista postauksista pintansa piti:

5 kommenttia:

 1. Kiitos maininnasta, rakas ❤ ja Hintikka juttu oli aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, että Hintikastakin on jo hieman yli vuosi. Mahtava kokemus kyllä. Meillä on nyt vuodessa kaksi hääpäivää ja sehän on hyvä juttu. Hih. Ja kiitos kuvasta. Oikein tyylikäs kuva, vaikka kuvauskohde ei ole.

   Poista
 2. Onko tuosta Hintikasta jo vuosi! En kestä miten aika menee niin nopeasti! Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Odotuksenkin kanssa on ollut niin huimaa tämä vauhti. Mihin se aika oikein karkaa?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.