tiistai 28. helmikuuta 2017

Maistuvat herkut - Täytetyt rieskat


Minusta parhaimpia ovat sellaiset reseptit, jotka muuntuvat helposti sen mukaan, mitä jääkaapissa kulloinkin sattuu olemaan. Helppous ja nopeus ovat myös oleellisia asioita. Tykkään kyllä tehdä kovasti ruokaa perheelleni, mutta en ole sellaista näprääjä tyyppiä keittiössä. Laitetaan siis jakoon simppeli ja nopea ohje. Täytetyt rieskat sopivat hienosti niin juhlapöytään, kun arkenakin nautittavaksi.

(Riittää noin 9 hengelle)

1 pkt Rieskoja
Tuorejuustoa
Salaattisekoituspussi
1/2 Kurkku
1 pkt Kylmäsavuporoa

Voitele rieskat reilulla kerroksella haluamaasi tuorejuustoa. Minulla oli käytössä pippurituorejuusto. Ripottele tuorejuuston pääälle reilusti (hyvin huuhdeltua ja kuivattua) jäävuorisalaattia tai salaattisekoitusta. Rucola antaa kivan säväyksen makuun! Suikaloi väliin kylmäsavuporo siivuja ja lisää päälle pieneksi kuutioitua kurkkua. Kieritä komeus rullalle. Anna vetäytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua. Valmiit rullat voit leikata reilummiksi annospaloiksi tai pieniksi kiekoiksi.

4 kommenttia:

  1. Näyttää niiiin hyvältä! Pakko kokeilla kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyviä! Rieskan voi korvata tortillalla ja poron sijasta voi valmistaa, vaikka kalkkunatahnaa väliin (kalkkunaleikkelettä ja voita plus ripaus pippuria. Tahnaksi sauvasekoittimella. Plus paprika kuutioita).

      Poista
  2. Nämä on ruokia joita olen tässä kuukausien aikana kaivannut! Taidankin laittaa nämä myös listalle, mitä sitten teen, kun olen synnyttänyt 😜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on iso lista herkkuja joiden pariin palaan heti synnytyksen jälkeen. Ostoslistalla mm. mäti ja kraavikalaa. Hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.