perjantai 24. helmikuuta 2017

Muistojen hatturasia ja aurinkoinen päivä


Ihanaa aurinkoista päivää kaikille! Tänään ollaan ehditty jo lasten kanssa ulos lumitöihin ja pienoisesti järjestelemään paikkoja. Kevättä on ihanasti ilmassa. Lisääntynyt valo saa katseen kyllä entistä enemmän kääntymään kotiin päin. Koti suorastaan kaipaa pirteää väriloistoa. Tulppaaneja on tullut osteltua jo useampaan otteeseen ja iloisen väriset kynttilät on kaivettu kaapista esille ja käyttöön. Vielä on matkaa kevääseen, mutta kyllä sekin sieltä pikku hiljaa saapuu yhdessä sipulikasvien kanssa.

Meillä onkin tiedossa tänä vuonna keväiset juhlat, kun juhlimme uuden tulokkaan ristiäisiä. Enää hieman reilu kuukausi ja hän on maailmassa. Voitte kuvitella miten kuumeisesti hyörin saadakseni kaiken valmiiksi pienokaista varten. Huomenna perheen isäntä lähtee hakemaan paneeleita vintin tulevaa remonttia varten. Minulle on jäänyt todellakin tavaroiden järjestäminen ja raivaaminen pois remontin tieltä. Toisinaan olen unohtunut tavaroiden äärelle.


Vanha hatturasia on kätkenyt vuosia sisäänsä vanhat päiväkirjat, kirjeet, runokirjat ja muistot. Hatturasian sisältöä oli kiva käydä läpi pitkästä aikaa. Mieleeni muistuivat kaikki vanhat ystävät. Toivottavasti tuulet kuljettavat teille tervehdyksen. Monen kanssa on yhteys syystä tai toisesta katkennut. Elämä on kuljettanut meitä eri suuntiin. Olemme kasvaneet aikuisiksi ja meistä on kaikista tullut perheellisiä. Meillä on omat kuviomme. Meidät on ripoteltu pitkin maailmaa, kun pienet kivet rantaviivalle. Muistelen teitä kaikkia kuitenkin suurella lämmöllä. Muistan yhä kuinka tärkeitä minulle olitte. Tämä on yksi KonMarituksen hyvistä puolista. Positiivisten muistojen uudelleen eläminen. Hatturasiaan on hyvä kerätä uusia muistoja. Vielä on tilaa jäljellä runsaasti. Hyvää viikonloppua kaikille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.