keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Tuttu ja turvallinen apu arjessa


Kotimaiset Ainu ihonhoito-ja hygieniatuotteet ovat tulleet meidän perheessä tutuiksi lasten myötä. Muutamia yksittäisiä kokeiluja lukuun ottamatta olen pitäytynyt tutulle merkille uskollisena. Minä lukeudun niihin äiteihin, jotka eivät jaksa pähkäillä perushankintoja kaupan hyllyjen välissä ikuisuuksia. Tässä kiireisessä elämänvaiheessa sitä haluaa asioiden toimivan mahdollisemman helposti ja vaivattomasti. Miksi vaihtaisin hyväksi havaitun merkin toiseen. Ainun valikoimista olen aina löytänyt juuri meidän lapsille sopivat tuotteet. Mielestäni Ainussa parasta on se, että se kulkee vierellä koko vauvavuoden.

Meille kotiutui Ainulta paketti, joka sisälsi suoraan käyttöön meneviä tuotteita. Osa tuotteista odottaa perheen pienokaisen maailmaan saapumista. Hajusteettomat puhdistuspyyhkeet, nopeasti imeytyvän hoitovoiteen ja veikeän unirätin pakkaan mukaani jo laitokselle. Puhdistuspyyhkeet ja hoitovoide on hyväksi avuksi silloin, kun isä ei ole auttamassa pienokaisen hoidossa. Sektion jälkeen on todella vaikeaa kannatella pienokaista vesihanan alla. Muita meille jo entuudestaan tuttuja tuotteita olivat hajusteeton hoitoöljy, jota olemme käyttäneet mm. karstan poistoon ja rauhoittava ja viilentävä sinkkivoide. Ainu pesuvaahto ei meillä ole ollut ennen käytössä. Veikkaan kuitenkin, että kätevä pumppupullo on tullut käyttöön jäädäkseen. Vaahto helpottaa myös hiusten pesua, sillä se ei valu niin helposti silmille!


Tänään testasimme Muumi kylpyvaahtoa ja Muumi kosteusemulsiota. Täytyy myöntää, että kyllä tavallinen kylpyhetki sai heti pienoista piristystä Muumeista. Sympaattiset hahmot saavat herkästi hymyn huulille. Sarjaan kuuluu lisäksi käsi-ja kasvopyyhkeet ja käsisaippua. Meillä eletään juuri nyt sitä vaihetta missä perheen esikoista saa jatkuvasti muistutella käsien pesemisen tärkeydestä. Hauska Muumi pumppupullo varmasti auttaa asiassa. Sitä on pienenkin helppo annostella omaan käteensä juuri oikea määrä. Muumit saavat kaiken tuntumaan hauskemmalle.Minä pidän kovasti Ainu tuotteiden ulkonäöstä. Pehmeä värimaailmaa ja muotokieli miellyttävät silmää. Tuttu, turvallinen ja kotimainen ystävä! Seuraa sinäkin Ainua some-kanavissa: FacebookInstagram ja Pinterest Tarjolla on paljon hyödyllistä tietoa ja hauskoja kilpailuja! Yhteistyössä Always somewhere else ja Ainu

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on näistä Ainun tuotteista aina tykätty. Onhan ne laadukkaita ja mikä parasta: kotimaisia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotimaisuus on minulle myös iso juttu ja suosin sitä aina mahdollisuuksien mukaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.