keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Freda 28


Muistoja viime lauantailta. Itselläni aamu alkoi jo varhain, koska matkan taittaminen Helsinkiin kestää pienen tovin. Aamukahvit olivat hätäiset, mutta se ei haitannut, koska edessä oli kahvilatreffit. Pientä kriisiä asuvalinnan suhteen oli ilmassa, mutta sekin hoitui lopulta kuntoon. Onneksi vaatekaapin sisältö alkaa olla järkevä. Huomaan löytäväni sieltä helpommin kivoja yhdistelmiä. Siitä lisää myöhemmin. Helsinki. Yhä se on minulle koti. Fiilis varmasti on ja pysyy matkassani aina. Kaipaan takaisin. Jokaisella pikaisella piipahduksella toivoisin, että voisin jäädä. Kenties Helsinki kaipaa myös minua?


Monta kuukautta olemme Maitokahvimedian naisten kanssa olleet yhdessä somen äärellä työtä tehden. Agu on minulle tuttu jo vuosien takaa, mutta Jenniin tutustuin vasta keväällä yhteisen projektin myötä. Tapaaminen ei jännittänyt yhtään. Todellakin tuntui siltä, että olemme niin tuttuja keskenämme, että ei mitään hätää. Fiilis oli välitön ja rento. Syy tapaamiselle oli ihastuttava By Pinja ja Maitokahvimedia- collection. Hypistelyä, sovittamista, kuvaamista ja hämmästelyä. Olen tehnyt Pinjan kanssa aikaisemmin muutaman yhteistyön, mutta nyt pääsin häntä tapaamaan ihan henkilökohtiasesti. Olen kuullut Pinjasta kaikilta pelkkää hyvää. Ihana, lämmin ja innostava ihminen. Ilolla teemme Pinjan kanssa yhteistyötä. Korumallisto on upea. Kannamme koruja ylpeydellä.


Tapaamispaikaksi valikoitui Picnic osoitteella Freda 28, jonka ilme on Alexa Dagmarin suunnittelema. Kahvilassa olisi viihtynyt pidempäänkin. Harmillista, että minulla oli kiire jo seuraavaan paikkaan. Onneksi kiinnostavien kahviloiden kiertäminen on Maitokahvimedian tiimille nyt lähes työ. Saa nähdä missä tapaamme seuraavan kerran?

1 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.