sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kahvin sävyt By Pinja


Olette varmasti jo törmänneet Maitokahvimedian eri some-kanavissa ja blogeissa ihastuttavan By Pinja:n Maitokahvimedia- collection koruihin. Jenni ehtikin omassa blogissaan avaamaan tarinaa korujen taustalla. On ollut iso kunnia saada tehdä yhteistyötä Pinjan kanssa. Meissä on paljon samaa tai ainakin haluaisin ajatella niin. Vahva usko omaan juttuun ja draivia viedä sitä eteenpäin. Pinjassa on iso annos herttaisuutta ja toivon, että sitä samaa asennetta löytyy myös meistä #meiltäsinulle toiminnan kautta. Hyvä tulee hyvän luokse. Tämän me allekirjoitamme.


By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Näitä iloisia, tyylikkäitä, moderneja ja nuorekkaita koruja on ollut esillä jo pitkään monessa blogissa. Suosio on ollut valtaisaa. Kauniin muotoiset silikoni-helmet loistavat monissa eri väreissä. Helmet on pujoitettu sileään satiininaruun, joka tuntuu kaulassa miellyttävälle. Lukko napsahtaa auki, jos pienet kädet kiskovat korua liian voimakkaasti. Itseäni on koruissa kiehtonut aina Pinjan kaunis tapa yhdistellä eri värejä keskenään. Maitokahvimedian koruissa on myös hauskoja jippoja korujen nimissä kuten  Sugar, anyone? ja Coffee gone cold.
 
Korut kiinnostavat meidän perheessä kaikkia lapsia. Esikoisella on tietysti ihan oma korunsa. On kiva olla äidin kanssa yhteinen juttu. Keskimmäinen lapsista näperteli äidin korua viimeksi sukujuhlissa. Väsymys painoi ja sylissä oli kiva istua. Pieni mies kokeili vielä varmuudeksi olisiko kyseessä jotakin syötävää. Perheen kuopus istuu usein sitterissään keittiönpöydän päällä ja katselee Lokki-valaisimeen kiinnitettyjä koruja lähes hypnoottisen keskittyneesti.

 
Myrkytön
BPA-vapaa
PVC-vapaa
Ftalaatiton
Lyijytön
Kadmiumiton
Hajuton 
 
Yhteistyössä Maitokahvimedia ja By Pinja

2 kommenttia:

  1. Olen ihaillut näitä koruja Instassa, aivan ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, heippa Jenni!! Mukavaa kuulla sinusta. Kivaa päästä taas lukemaan blogiasi. Ihanaa syksyn odotusta.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.