torstai 7. syyskuuta 2017

Ilahduttaminen on helppoa!


Pienet jutut tekevät iloiseksi. Sulostuttavat arkea. Saavat hymähtämään hyväntuulisesti. Kaulassani roikkuu päivittäin By Pinja:n Maitokahvimedia collectionin koru. Vaihdan korua fiiliksen mukaan ja niistä on ollut minulle paljon iloa. Meidän koko tiimi on myös iloinnut miten hienosti moni teistä on ottanut kahviaiheiset korut omakseen. Moni on löytänyt mallistosta oman suosikkinsa. Kahvi on meillä äideillä elämän keskiössä ja se auttaa jaksamaan arjessa. Yöheräilyistä kärsiville kahvi on todellinen pelastusrengas. By Pinjan suunnittelemissa koruissa on mukavasti jujua mukana. Meillä Maitokahvilaisilla on koruihin tietysti aivan erityisen lämmin suhde. Korut kertovat meille myös ystävyydestä.

Kuukausi sitten kävin kuopuksen kanssa neuvolassa ja meidän ihana neuvolatäti huomasi korun kaulassani ja vaihdoimme korusta muutaman sanasen. Tällä viikolla päätin yllättää neuvolatädin käyntimme yhteydessä ja ojensin hänelle oman korun. Pieni kiitos siitä, että hän jaksaa aina olla ystävällinen ja ymmärtäväinen. Neuvolaan tuntuu hyvälle mennä, kun siellä on ihminen, joka huomioi meidän perheen lapset niin hienolla tavalla. Tuntuu uskomattoman hyvälle, kun neuvolatäti hymyilee lapsille ja juttelee iloisesti. Koskaan ei ole tullut olo, että on kiire hoitaa asiat kuntoon. Meidän neuvolatädillä on aina aikaa.  Tällä hetkellä muuten saa kaikista Maitokahvimedian koruista By Pinjan verkkokaupassa -20% koodilla  MKM. Koodi on voimassa 7-9.9.2017 välisen ajan.

Yllättäminen ja ilahduttaminen on helppoa. Minä tulin iloiseksi, kun viikko sitten ventovieras hymyili vauvalleni Ikeassa. Minut sai iloiseksi myös se, miten hymy syttyi elämää nähneen vanhemman miehen kasvoille, kun keskimmäinen lapseni vilkutti hänelle liikennevaloihin pysähtyneestä autostamme. Pieni ele ja toinen ihminen sai kokemuksen huomatuksi tulemisesta. Meidän kaikkien tulisi tulla enemmän näkyviksi toisillemme.

Maitokahvimedian tiimi puuhailee yhteisön kulissien takana hyväntekeväisyys toiminnan parissa. Meillä on menossa samanaikaisesti monta juttua. Me saamme yhteydenottoja ja myös haemme kohteita toiminnallemme ilmoitusten kautta. Olemme myös haastaneet muita bloggareita mukaan tekemään hyvää. Toivoisin, että mahdollisimman moni lähtisi mukaan. Pienikin teko voi synnyttää suuren ilon ja auttaa tiukassa paikassa jaksamaan. Jos tuntuu siltä, että omat voimavarat eivät riitä haasteeseen osallistumiseen, niin hymyilkää, vaikka vastaantulevalle ihmiselle aamuruuhkassa, antakaa istumapaikka täydessä linja-autossa sitä tarvitsevalle tai keittäkää väsyneelle työkaverille kahvia.

Yhteistyössä Maitokahvimedia ja By Pinja

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.