perjantai 8. syyskuuta 2017

#meiltäsinulle yhteistyössä TAIKA-korut


#meiltäsinulle toimintamme on jälleen saanut jatkoa. Viikonloppu alkoi Oulussa mukavan yllätyksen merkeissä. Posti kuljetti kahdelle erityiselle ihmiselle piristystä ja voimaa Maitokahvimedian yhteistyökumppanilta TAIKA-koruilta. Tovi sitten saimme viestin Jenniltä, joka halusi yllättää äitinsä ja veljensä. Jenni jakoi kanssamme pienen pätkän tarinaa ja sen luettuamme halusimme ehdottomasti lähteä miettimään yllätystä hänen läheisilleen. Ihana Riikka TAIKA-koruilta lähti mukaan tempaukseen ja lähetti Ouluun kauniit korulahjat: Nahkarannekorun ja Avolehti kaulakorun. Me toivomme, että korut auttavat jaksamaan arjen keskellä ja luovat valoa pimenevään syksyyn. Muistuttavat, että olette tärkeitä ja rakkaita. Terveiset vielä meiltä kaikilta Annelle ja Topiakselle!Taika-korujen sivustolta löytyy runsaasti ihania koruja naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi sivusto tarjoaa laajan paketin erilaista korutietoutta. Asiaa löytyy mm. korujen säilytyksestä, puhdistuksesta, sekä vinkkejä koruvalintoihin. Kuinka moni teistä on tullut ajatelleeksi miten vartalotyyppi vaikuttaa korujen valintaan? Sivustolta saa myös ohjeistusta Voimakorun tekemiseen. Aihe on vähintäänkin kiehtova.
Kiinnostaisiko sinua pitää ystävillesi korukutsut? Kutsuja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Kokoa iloinen ja koruja rakastava porukka yhteen ja ota yhteyttä TAIKA-koruihin. Kahvittelun lomassa kutsujen vieraat pääsevät osalliseksi pienestä koulutuksellisesta osiosta, jossa käydään läpi mm. kauden vaate- ja korutrendejä, sekä saadaan vastaus kysymykseen millaiset korut sopivat juuri sinulle. Parasta on kuitenkin se, että kaikki osallistujat saavat sovitella erilaisia koruja aivan rauhassa ja ilman ostopakkoa. Kutsujen emäntä on tietysti oikeutettu emäntälahjaan.
TAIKA-korut tekevät yhteistyötä myös Naisten Pankin kanssa, joka on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto, joka tukee kehitysmaiden naisten omaehtoista yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. TAIKA-korujen valikoimista löytyy Naisten Pankin nimikkokoru, jonka myynnistä lahjoitetaan 30% Naisten Pankille. 
Yhteistyössä Maitokahvimedia ja TAIKA-korut

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.