perjantai 27. lokakuuta 2017

The Look - Sneak Peek


Utuista aamua. Aurinko ei ole vielä näyttäytynyt lumisateiden jälkeen. Nyt täytyy kyllä myöntää, että arki ja tulevat juhlat ovat pitäneet minut erittäin kiireisenä. Vielä on pitkä lista kaikkea, mitä pitää saada tehdyksi ennen lauantain H-hetkeä. On erityisen helpottavaa tietää, että asu juhlia varten on valmiksi mietitty asusteita myöten. Kaikki naiset inhoavat sitä paniikkia, mikä väistämättä hiipii mieleen silloin, kun nämä asiat eivät ole kunnossa. Monet juhlat minäkin olen ehtinyt viettää siten, että olen kiireessä ja paniikissa repinyt jotakin kaapista päälleni. Näissä tapauksissa olen koko illan nykinyt kaulusta ja paidanhelmaa, kun olo on tuntunut jotenkin epämukavalle. Kuka tunnistaa mistä puhun?


Asu on puoli juhlaa! Tietysti näin juhlien rakentajan roolissa minun pitää keskittyä moneen asiaan, mutta en halua unohtaa myöskään itseäni. Yhteisön pyörittäminen käy ihan oikeasta työstä ja myös me Maitokahvilaiset olemme ansainneet juhlamme. Juhlia on ihana tehdä. On ihana ilahduttaa ihmisiä ja tarjota mahdollisuus katkaista tuttu arki. Itse nautin suunnattomasti tavatessani teitä, jotka kommentoitte, peukutatte tai jaatte sydämiä meidän julkaisuillemme. Meidän juhlat ovat rentoja ja kiva tapa tavata uusia ihmisiä. Tietysti me huolehdimme, että kaikki sujuu, mutta pääsemme samalla myös itse nauttimaan iloisesta seurasta ja tunnelmasta.

Odotan juhlia kovasti myös juhlapaikan vuoksi. Porvoo on ehdottomasti yksi suosikki kaupungeistani ja vanha kaupunki on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Ajattelin myös kiusata miestäni ottamaan blogia varten muutamia kauniita asukuvia. Olen todella innoissani ja tuskin maltan odottaa, että voin vaihtaa tämän kotiäiti lookin hetkeksi pois. Tällä kertaa mustaa väriä nähdään vain asusteissa (ja hyvä niin). Minulla on juhlia varten kaunis ja vähän leikkisä asu. Erityisen iloinen olen isosta rusetista ja taskuista. Yläosan värit sopivat kauniisti ulkona olevaan lumiseen maisemaan. Tyylin kanssa minua auttoi ihana Emma. Onko kotimainen Emmalotta Design teille jo tuttu? Ihanaa päästä kertomaan teille lisää aiheesta asukuvien kera. Palataan asiaan juhlien jälkeen. Suukkoja kaikille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.