torstai 2. marraskuuta 2017

Emmalotta Design - Laitetaan siihen rusetti


Ehdinkin teille jo aikaisemmin vinkata juhlatyylistäni pikkujouluja varten. Sain hienon mahdollisuuden tutustua Emmalotta Design:n kokoelmiin ja sieltä löytyikin heti tyyliini sopiva Venla hame. Olen iloisesti jämähtänyt olemaan tyttö ja leikkisä luonteeni kaipasi ehdottomasti rusettia asuun. Väri oli tällä kertaa pehmeän harmaa. Uskalsin jättää mustavalkoisen tyylini ja kokeilla asussa pehmeämpiä sävyjä. Mustavalkoinen väritys saa minut tosinaan näyttämään melkoisen kovalta ja se ei taas heijastele yhtään sitä, mitä olen ihmisenä. Olen ehdottomasti sen kannalla, että välillä pitää hieman heittäytyä ja juhlat tarjoavat sihen loistavan tilaisuuden. Hameen taskut saivat minut myös hyvälle tuulelle!! Nyt sai ihan luvan kanssa seisoa kädet taskuissa. Hame oli muutenkin aivan ihana päällä. Pehmeää kangasta ja hameenhelma olisi varmasti kauniisti pyörähtänyt tanssiessa. Yläosa sopi myös erittäin kauniisti kokonaisuuteen ja siinä oli juuri oikeassa suhteessa väriä. Lina-pusero:n materiaalina on kevyt viskoosi/polyesteri/pellavasekoitus. Molemmat vaatekappaleet toimivat upeasti yhdessä, mutta niitä on myös helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. Hameen ilmettä pystyy vaihtelemaan, sillä rusetin voi halutessaan irroittaa.

Asukuvaus oli hieman haasteellista tällä kertaa. Sää oli harmaan pilvinen ja sateinen. Hiukseni kokivat heti alkuunsa pienoisen lässähdyksen kelin vuoksi. Yritin juosta juhlavalmistelut mahdollisimman nopeasti valmiiksi, mutta vähäinenkin valo ehti karata ulkoa kunnes olin valmis. Ehostin itseni ennätysvauhdilla ja lopulta asukuvat otettiin muutamaa minuuttia ennen vieraiden saapumista. Minulla tuntuu nykyisin aina olevan kiire. Olen myöhässä ja  aikataulut pettävät. Hienot suunnitelmat pienoisesti kariutuvat. Mistä ihmeestä se johtuu? Onko joku Jinxannut minut? Alla olevasta mieheni ottamasta tilannekuvasta saattaa välittyä pieni kiireen tunnelma. Meikkipussi juhlapöydän kulmalla.


The Look oli kuitenkin onnistunut. Nautin uusista vaatteistani ihan täysillä. Hameella ja puserolla juhlitaan vielä monet juhlat, se on ihan selvä juttu. Pikku hiljaa minusta alkaa tuntumaan siltä, että alan olla ihan sinut itseni kanssa taas. Tovin se otti ja varmasti on vielä matkaa taitettavaksi. Olen mielissäni siitä, että uskallan tehdä erilaisia valintoja ja olla rohkea pukeutuja. Monta vuotta tyyliäni leimasi seinäruusu meininki ja nyt kenties uskallan olla näkyvä. Oikeat vaatteet antavat itsevarmuutta.


Emmalotta Design:

Kokkolalainen vaatemerkki.
Kaikki vaatteet valmistetaan käsityönä kotimaassa.
Naistenmallisto koostuu kauniista, käytännöllisistä ja kestävistä vaatteista.
Kankaat ja mallit ovat suunnittelijan tarkoin valitsemia ja testaamia.

"Haluan luoda vaatteita, joista tulee vaatekaapin ikisuosikkeja", Emma sanoo.


Yhteistyössä Always somewhere else ja Emmalotta Design

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.