tiistai 31. lokakuuta 2017

Pikkujoulut vanhassa Porvoossa


Ihana palata viime lauantain tunnelmiin. Maitokahvimedian pikkujoulukausi avattiin upeissa puitteissa vanhassa Porvoossa. Cafe Köketi:n Porvoon juhlatalo on todella näkemisen arvoinen paikka! Oli todella kokemus päästä rakentamaan juhlia täysin uniikkiin ympäristöön. Bloggaamisen ehdottomia etuja on se, että välillä pääsee kurkistelemaan, mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Tunnen siitä suurta kiitollisuutta. Parasta kuitenkin on se, että meidän juhlat ovat nyt ja aina avoinna aivan kaikille. Toki muistamme kollegoita ja yhteistyökumppaneita, mutta varaamme juhliimme aina paikkoja myös yhteisön seuraajille. Tämä tarkoittaa sitä, että osa toimintaamme on myös tarjota kokemuksia ja elämyksiä ihmisille. Monesti blogijuhlista pääsee vain lukemaan, mutta meidän matkassa sinne on mahdollisuus päästä ihan itse.


Meille on jo muodostunut tavaksi juoda alkumaljat vanhoista kahvikupeista. Se sopii hienosti meidän tyyliimme. Juhlissamme keitetään aina myös kahvia ja sitä saa nauttia viinin ja virvoitusjuomien ohessa. Juhlapöydän suolaiset herkut saivat todella hyvää palautetta ja moni kehui myös aivan erityisesti mantelileivoksia. Kakku oli todella WoW kokemus. Ulkonäkö oli aivan mieletön ja löytyipä kakusta, jopa meidän logommekin. Kuka tunnustaa syöneensä sen? Itse rakastin täytekakun jouluisia makuja. Aivan kuin olisi syönyt piparkakkutaikinaa. Suklaan ystäviä hemmoteltiin brownieilla. Illan tarjoilut meille taikoi Espoolainen Sokeritähti. Suosittelen lämpimästi!Itse olin taas elementissäni suunnitellessani ja rakentaessani juhlia. On aivan mahtavaa saada tehdä toisten eteen konkreettista työtä. Itse kotiäitinä tiedän kuinka paljon merkitsee, kun pääsee viettämään aikuisten iltaa. Hyvän illan voimalla jaksaa taas kotona monta viikkoa. Sain tällä kertaa tilaisuuden toteuttaa myös muutamia omia haaveitani juhlien suhteen. Ensimmäinen toiveeni kävi toteen, kun sain rakentaa juhliin karkkibuffetin. Jokainen, joka todella tuntee minut tietää, että olen todella leikkimielinen tapaus. Hankimme juhlia varten bingon ja päräytimme pienen kilpailun ilmoille asiaan kuuluvan musiikin soidessa taustalla. Voittona meillä oli ihastuttavia Ilona Pietiläisen kalenterikirjoja vuodelle 2018


Itse juhlapaikka oli niin upea, että julien koristeet poimin tällä kertaa luonnosta ja hedelmätiskiltä. Kauniit vihreät varvut ja punaiset jouluomenat olivat juuri sopivia koristeita kauniiseen tilaan. PartyLite:n kynttilät viimeistelivät tunnelman. Anna-Kaisa viritteli vieraiden iloksi ja opastukseksi myös ulkotulia pihamaalle.


Menu:

Tuulihatut lohitäytteellä
Savuporoneliöt
Macaronseja mustaherukka/lakka
Pähkinäiset brownie palat
Piparkakkumausteinen kakku, täytteenä saltedcaramel kreemi puolukkamelballa. Koko illasta jäi todella ihana fiilis leijailemaan moneksi päiväksi. Koolla oli juuri oikea nippu ihmisiä. On häkellyttävän ihanaa, miten hyvin ihmiset ovat ottaneet meidät vastaan. Kiitos, että uskallatte osallistua kilpailuihimme ja tulette kanssamme juhlimaan. Minäkin huomasin päästäväni juhlissa ihan vapaalle. Meno oli rentoa ja välitöntä. Isoin kiitos siitä kuuluu ehdottomasti vieraille. Tavataan taas seuraavissa juhlissa!

Pikkujoulujen Goodie Bagista löytyi ihastuttavia Nuppu Print Company:n paperituotteita ja PartyLite:n joulukalenteri, joka sulostuttaa kutsuvieraiden arkea vielä koko joulukuun. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, jotka autoitte meitä ilahduttamaan illan kutsuvieraita.Seuraavassa postauksessa kurkistetaan lähemmin meidän ihastuttavaan juhlapaikkaamme ja tarjolla saattaa olla myös pieni kummitusjuttu!


2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää juhlat, just tuollaista tunnelmallista ja rentoa meininkiä! Harmi kun en päässyt mukaan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Seuraavalla kerralla sitten! Pidetään sinut aivan erityisesti mielessä. Hyvää viikkoa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.