torstai 9. marraskuuta 2017

In Style Out - Uskalla haastaa itsesi!


Koska viimeksi kokeilit uutta tyyliä? Koska viimeksi uskalsit leikkiä vaatteilla ja asusteilla? Oletko myllännyt vaatekaappisi ympäri, mutta et ole löytänyt päällesi mitään mielekästä? Katsotko peiliin ja toivoisit piristystä? Toki voit olla myös ihan tyytyväinenkin itseesi ja vaatekaappisi sisältöön, mutta kaipaisit kivaa elämystä? Maitokahvimedian tiimi sai ihastuttavan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä iloisen Annin kanssa, joka pyörittää Helsingin Lauttasaaressa persoonallista In Style Out stailauspalvelua. Voitte varmasti uskoa, miten ihana elämys kolme tuntia kestänyt ryhmästailaus meille oli. Sovittu meno katkaisi itseltäni hetkittäin puuromaisen arjen ja pääsin karkamaan kotikadultani Helsinkiin. Sain tavata meidän tiimin ihania naisia ja viettää päivää sovitellessa ihania vaatteita ja asusteita.

Minulle on viimeisen parin vuoden aikana avautunut ihan täydellisesti se, mitä markkinoinnin ammattilaiset ovat puhuneet jo pitkään. Ihmiset haluavat elämyksiä ja kokemuksia. Allekirjoitan. Uusi juttu innostaa ja nostaa arjen yläpuolelle. Vielä parempi, jos elämys tarjoaa mahdolisuuden haastaa itseään ja hypätä pois omalta mukavuusalueelta. Uskon, että vain silloin on mahdollisuus löytää itsestään jotakin uutta. Ja kuinka paljon sitä löydettävää onkaan!


Miten sinun tulee valmistautua tapaamiseen? Ensiksi tietysti otat yhteyttä Anniin ja sovit ajankohdan. Ajanvarauksen voit hoitaa kätevästi netin kautta. Mieti samalla haluatko tulla paikalle yksin vai muutaman ystäväsi kanssa tai kenties isommalla porukalla. Tämän jälkeen täytät esitietolomakkeen ja lähetät itsestäsi samalla muutaman valokuvan. Näiden tietojen pohjalta Anni valitsee sinulle erilaisia asuja sovitettavaksi. Lisää infoa löydät linkin kautta.

Stailausta on turha pelätä. Anni saa taatusti jokaisen asiakkaan rentoutumaan ja pitämään hauskaa vaatteiden maailmassa. Itse rohkaisen jokaista kokeilemaan myös vaatteita, jotka eivät välttämättä tunnu, niin omalle jutulle. Minäkin sovitin muutamaa jakkutakkia ja nyt ainakin tiedän miltä sellainen päälläni näyttää. Annin kanssa on myös todella mielenkiintoista puhua vaatteista ja pukeutumisesta. Kolmen tunnin aikana ehdimme jutella muuttuvista trendeistä ja klassikoista, sekä siitä kuinka aika on vapauttanut pukeutumista. Nykyisin jokainen saa vapaasti ilmentää omaa tyyliään, eikä ikä ole enää este. Puhuimme myös paljon vaatteiden kierrätyksestä. Tietyt keinokuidut kestävät kierrätystä huonosti. Kertakäyttökulttuuria tulisi välttää vaatteita ostaessa ja valita sen sijaan omaan tarpeeseen ne oikeat materiaalit, jotka kestävät pitkäaikaista käyttöä.


Itse tila on aivan upea. In Style Out sijaitsee kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja tilaan mennään suoraan hissillä. Ikkunoista avutuu upea maisema ja reilusti valoa. Mustat kattoparrut ja riippuvat valosarjat luovat ihanan tunnelman. Värejä on käytetty erityisen taitavasti ja ullakkohuoneisto on todella saatu viihtyisäksi. Tilassa on runsaasti esillä vaatteita ja asusteita, mutta tila tuntuu silti todella avaralle. Pehmeät matot ja kauniisti esille laitetut vaahtokarkit, sekä kuohujuoma ovat piste i:n päälle. Tutustu myös Annin omaan blogiin ja käy lukemassa lisää hurmaavan liiketilan rakentamisesta!


Ehdin sovittaa kolmen tunnin aikana useampaa asukokonaisuutta. Harmillisesti en ehtinyt sovitusten ja juttelun lomassa hirveästi kuvaamaan. Olin vaatteista ja asusteista, niin tohkeissani, että keskittymiseni oli aivan täysin kivassa puuhassa. Asuni koostuivat osaksi uusista ja osaksi second hand vaatteista. Erityisesti mieleeni jäi yksi super pehmeä villatakki ja hieman kohtalokas musta jumpsuit. Mukaani lähti mustat Levikset, ihana musta/harmaa pusero ja beige neuletakki. Onneksi pääsen vielä vuoden verran kurkistelemaan Annin vaatekokoelmia ja tekemään lisähankintoja. Kiitos Anni kivasta päivästä! Nähdään taas.
Yhteistyössä Maitokahvimedia ja In Style Out

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.