tiistai 16. tammikuuta 2018

Korvakoruja asenteella


Olen kenties etsinyt vuosia omaa tyyliäni hiusten ja pukeutumisen suhteen, mutta korvakorut ovat aina olleet se "mun juttu". Korvakorujen kanssa ei oikein voi mennä vikaan. Ne piristävät ihan varmasti tylsää asua ja kohottavat apeaa mielialaa. Hauskoilla korvakoruilla kerää väkisinkin hieman katseita ja voi saada vastaantulijatkin hymyilemään. Korvakoruilla on lupa räväyttää ja valottaa persoonallisuutta. Pukeudun yleensä aika hillitysti ja mustan yleisilmeen perusteella ei varmasti monikaan ajattelisi, että oikeasti rakastan värejä. Pahus sentään, kun en osaa niitä vain pukea ylleni. Valoisasta, iloisesta ja leikkisästä persoonastani on usein kyllä näkyvillä pieni vinkki. Korvakorut.

Minä olen sitä mieltä, että jokaisella kuuluisi olla pikkuisen Rock asennetta. Ainakin korvakorujen verran. Oman asenteen voi saada kohdilleen RokRokInc :n mahtavilla koruilla. Kierrätetty nahka sopii paremmin kuin hyvin korujen materiaaliksi. Valikoima on niin laaja, että jokainen löytää taatusti omat suosikkinsa. Merkin takana on ihastuttava ja lahjakas Ansku. Pistä ihmeessä seurantaan myös RokRokInc:n Instagram-tili Jos liikut vanhoilla kotikulmillani, niin poikkea Vallilan Stooriin ihailemaan ja hypistelemään Anskun koruja!! RokRokInc:n koruja vilahtaa myös Yösyöttä elokuvassa. Pääsen vihdoinkin tulevana sunnuntaina elokuvan näkemään ja yritän bongata kaikki kohtaukset, jossa korvakorut näkyvät.


Korut merkitsevät usein kantajalleen paljon. On melkein ihmeellistä miten paljon ne sitovat tunteita ja fiiliksiä. Vaatteet tulevat ja menevät muodin mukana, mutta koruihin eivät samat säännöt päde. Koruja myös vaalitaan aivan eri tavalla. Koruja säilytetään kauniisti ja usein niitä halutaan pitää esillä osana sisustusta. Uskon, että haluamme pitää esillä asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi. Vilpittömästi voin sanoa, että uudet korvakorut saivat minut iloiseksi ja onnelliseksi. Lähetys saapui postilaatikkooni juuri oikeaan aikaan. Tämä kotiäiti oli hieman väsähtänyt. Tuskin maltan odottaa, että pääsen ulkoiluttamaan näitä kaunokaisia!! Viikonloppu lähestyy ja sen myötä myös myöhäinen hääpäivän juhlinta.Yhteistyössä Always somewhere else ja RokRokInc

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.