keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Kauniisti esille


Moderni, leikkisä ja kotimainen Laa Laa Living:n ratkaisi ihastuttavalla tavalla pienen ongelmani. Tässä elämän huiskeessa ja hektisessä rytmissä moni asia on aina hukassa. Korvakorut ovat minulle ehdottomasti yllätys, yllätys asuste nro. 1  Harmillista, että tunnun hukkaavan korvakorujani tämän tästä. Olen säilytellyt korujani pitkään vanhoissa makeis/keksirasioissa ja kenkälaatikossa. Miksi piilotella kannen alla jotakin kaunista, jonka voi laittaa esille? Korvakorut ja muut korut pysyvät myös paremmassa kunnossa, kun jokainen niistä saa roikkua seinäristikossa ihan itsekseen. Onhan se myös kivaa, että asiat, jotka tekevät onnelliseksi ovat näkyvillä? Korujen lomaan olen asetellut voimalauseita sisältäviä kortteja muistuttamaan minua tärkeistä asioista.Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että sisustuksessa kannattaa ennakkoluulottomasti yhdistellä uutta ja vanhaa, modernia ja klassista, sekä kylmiä ja lämpimiä elementtejä. Kerroksellisuus ja rohkeat valinnat tekevät kodista paljon kiinnostavamman ja persoonallisen. Seinäristikko on monessa mielessä todella kiva sisustuselementti, sillä sen voi ripustaa tilaan kuin tilaan. Ristikko toimii mainiosti muistitauluna ja korutelineenä ja sen ilmettä on helppo muuttaa klipseillä ja koukuilla.

Ristikkoa voi myös hyödyntää juhlakoristeena. Lisää pieni led-valosarja kiemurtelemaan ristikkoon tai täytä se kukkasilla. Seinäristikoita saa mustana ja valkoisena, sekä eri muodoissa. Meille kotiutui Talo Seinäristikko (mitat: Leveys 45 cm, korkeus 75 cm) ja se löysi paikkansa vanhempien makuuhuoneesta. Seinäristikon voi halutessaan kiinnittää seinään tai laittaa nojaamaan rennosti seinää vasten. Minä suosin jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Minä rakastan hiljalleen herääviä aamuja. Tunnelma makuuhuoneessa on vielä utuisen pehmeä. Hiljalleen valonsäteet eksyvät huoneeseen. Ikkunasta näkyvät lumiset puut. Viikonloppuisin haen aamulla kupillisen kuumaa kahvia keittiöstä ja kipuan takaisin vinttihuoneeseen.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Laa Laa Living

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.