lauantai 10. helmikuuta 2018

Ilahduta äitiä!


Kuva viitteellinen. Yllätettävälle lähetettävä paketti on tietysti YLLÄTYS.

Maitokahvimedia ja Ainu etsivät yhdessä yllätettävää äitiä. Haku on käynnistynyt Maitokahvimedian Instagram-tilillä ja on voimassa 24.2.2018 saakka. Löytyisikö sinun lähipiiristäsi ystävä, joka odottaa pienokaistaan maailmaan tai on jo syntyneen vauvan äiti? Odotusaika on ihanaa aikaa, mutta samalla moni odottava äiti voi tuntea yksinäisyyttä. Sukulaiset ja ystävät voivat asua matkan päässä. Nyt olisi mahdollisuus etäältäkin ilahduttaa ihmistä, joka pyörii mielessä. Me autamme sinua yhdessä Ainun kanssa.


Ainun vauvanhoitotarvikkeet ovat ihana ystävä vauva-arjen keskellä. Tuotteet ovat kotimaisia ja laadukkaita. Tuotteiden turvallisuus on tietysti ensiarvoisen tärkeää ja Ainuun voi luottaa 100% Itseäni viehättää myös tuotteiden pehmoinen värimaailma ja iloiset kuva-aiheet. Ainun valikoima on laaja ja se sisältää monipuolisesti kaikkia niitä perustarvikkeita, joita vauva-arjessa tarvitaan.  "Minä lukeudun niihin äiteihin, jotka eivät jaksa pähkäillä perushankintoja kaupan hyllyjen välissä ikuisuuksia. Tässä kiireisessä elämänvaiheessa sitä haluaa asioiden toimivan mahdollisemman helposti ja vaivattomasti. Miksi vaihtaisin hyväksi havaitun merkin toiseen. Ainun valikoimista olen aina löytänyt juuri meidän lapsille sopivat tuotteet. Mielestäni Ainussa parasta on se, että se kulkee vierellä koko vauvavuoden."

PS: Kannattaa laittaa ehdottomasti seurantaan myös Ainun Facebook-sivut ja Instagram-tili! Ainu järjestää paljon hauskoja kilpailuja ja arvontoja.

Yhteistyössä Maitokahvimedia ja Ainu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.