sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Yllätä Äiti vol 2


Kaupallinen yhteistyö

Syksyn väriloisto on takanapäin ja jouluun on vielä matkaa. Lisääntynyt pimeys ja luonnon hetkellinen synkkyys saattavat painaa mielialan alas. Arki tuntuu välillä pullalle ja aikaa tai mahdollisuutta irtiotolle ei ole. Nyt on juuri oikea aika hemmotella ruuhkavuosissa rämpivää ystävää. Soita tai laita viesti. Muista kolme tärkeää sanaa: "Mitäs sinulle kuuluu?" Aina parempi on nähdä kasvotusten. Kahvitella yhdessä. Tarjota tukea ja ymmärrystä. Me kaikki tarvitsemme ystävän. Ei jätetä ketään yksin.

Maitokahvimedia ja Ainu etsivät jälleen yhdessä yllätettävää äitiä. Mukana menossa on myös Herbina ja XZ. Tällä kerralla ilahdutamme peräti kolmea äitiä runsaalla tuotepaketilla. Kilpailu ja tarkemmat ohjeet löytyvät Maitokahvimedian Instagram-tililtä. Kilpailuaika on 28.10.2018-11.11.2018 Löytyisikö sinun lähipiiristäsi ystävä, joka odottaa pienokaistaan tai on juuri toivottanut lapsensa maailmaan? Tiedätkö äidin, joka kaipaisi elämäänsä annoksen hemmottelua ja muistamista? Ystävän järjestämä yllätys kohottaa hetkeksi arjen yläpuolelle ja kertoo, että vierellä on ihminen, joka välittää. Kerro meille muutamalla sanalla ystävästäsi ja osallistu kilpailuun. Nyt olisi mahdollisuus etäältäkin ilahduttaa ihmistä, joka pyörii mielessä. Me autamme sinua yhdessä mahtavien yhteistyökumppanien kanssa.
Yhteistyössä MaitokahvimediaXZHerbina ja Ainu

2 kommenttia:

  1. Tämä on niin ihana idea! Äidit kaipaavat ja niin ansaitsevat pientä hemmottelua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos. Me haluamme Maitokahvimedialla jakaa ympärillemme pientä iloa mahdollisuuksiemme mukaan. Pieni juttu voi olla oikeassa paikassa iso mielen piristäjä. Iloa viikkoon sinulle.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.