torstai 1. marraskuuta 2018

Tervetuloa jouluun!


Kaupallinen yhteistyö Docendo

Ihana ajatella, että tasan kuukauden päästä aukeaa ensimmäinen luukku joulukalenterissa. Lasten ja aikuistenkin odotus alkaa. Minä olen jo fiilistellyt tulevaa Ilona Pietiläisen uuden joulukirjan parissa. Tervetuloa jouluun! on mielestäni tähän mennessä paras Pietiläisen kirjoista. Tunnelmasta saa todellakin kiinni. Kirja oli ihana sukellus jouluun keskellä synkintä ja pimeintä aikaa. Kannen pieni punainen mökki kiteyttää kauniilla tavalla viestin rauhoittumisesta ja yksinkertaisesta kauneudesta. Kirja laittaa miettimään, mistä asioita se todellinen tunnelma nousee? Mitä asioita me juuri nyt kaipaamme? Kirja kuljettaa meitä kiireettömästi kohti joulua.


Kirja alkaa syksyisissä tunnelmissa. Kumisaappaat, kauniit maisemat ja makoisien vohveleiden ohje johdattelee meitä kohti tulppaanien väriloistoa. Pian pipareiden hurmaava tuoksu täyttää keittiön. Kirjassa esitellään erilaisia joulukoteja ja hurmaavia pieniä perinteitä, joista jokainen voi valita omat suosikkinsa. Houkuttelisiko sinua leipoa koko perheen kanssa leivinuunissa joulupitsaa? Kiinnostaisiko sinua enemmän pajupunonta? Kenties haluat minun tapaani viettää joulun villasukissa ja järjestää pihapiirin eläimille myös oma joulutarjoilu. Kauniit kodit ja vaihtuvat tunnelmat tekevät kirjasta tämän vuoden parhaan joulukirjan. Kirja ilahduttaa erityisesti monipuolisuudellaan ja kauniilla kuvillaan. Todellinen inspiraation lähde. Joulukirjat eivät myöskään koskaan vanhene tai mene pois muodista. Ne ovat joka vuosi yhtä ajankohtaisia.

Kerrotaan, että jos nappaa kiinni
yhden lumihiutaleen,
sen kimallus tarttuu poimijaansa.

- Ilona Pietiläinen

Mihin minä haluaisin tänä jouluna panostaa aivan erityisesti. Haluaisin pehmeän ja suloisen joulun vailla kiirettä. Ihanaa ulkoilua. Tunnelmallisen joulusaunan. Sopivasti maistuvia jouluruokia ja herkkuja. Joulupöydässä voisi kokeilla uutta bataattisalaatti reseptiä. Ei stressiä. Ei älytöntä tavaran paljoutta. Oma perhe. Oma pieni lämpöinen pesä. Millaisen joulun sinä haluaisit?


Yhteistyössä Always somewhere else ja Docendo

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.