maanantai 22. huhtikuuta 2019

Arjen tukikepit

Tony's Chogolonely

* Tuotteet pr-näytteitä

Blogissa on pauhattu paljon kahvista ja suklaa ei yksinkertaisesti saa jäädä vähemmälle. Ei ihan heti tule mieleen toista yhdistelmää, joka lohduttaisi väsynyttä kotiäitiä samalla tavalla. Todelliset arjen tukikepit. Tony's Chocolonely on valloittanut tutut ruokakaupat. Vaihtelu virkistää. Tiesitkö, että suklaalevyissä on käytetty pelkästään Reilun Kaupan kaakaota? Tony'sin tavoitteena on lopettaa orjuus suklaateollisuudessa. Tärkeä asia konkretisoituu itse suklaalevyssä. Belgialainen suklaa on paloiteltu siten, että sitä on mahdotonta jakaa puoliksi kahden syöjän kesken. Makea herkku viestittää kaakaon tuotantoketjussa vallitsevasta epätasa-arvosta.

Frantsila eteeriset öljyt

Uskon vakaasti siihen, että eri tuoksuilla on meille paljon annettavaa. Jokainen aamu puhdistan ja täytän diffuuserin vedellä ja valikoin päivän tuoksun. Toimituksesta on tullut voimaannuttava ja ihana osa arkeani. Suosin  Frantsila:n eteerisiä öljyjä, sillä niissä tuoksut välittyvät puhtaina ja raikkaina. Öljyjä on hyödynnetty jo vuosituhansia eri kulttuureissa lääkintään ja kauneudenhoitoon. Muistathan, että öljyjä ei tule kuitenkaan koskaan käyttää laimentamattomina. Odottavien äitien ja pienten lasten tulee käyttää öljyjä erityisen varovaisesti. Odottaville äideille suositellaan mietoja tuoksuja (santelipuu, appelsiini, mandariini ja greippi) ja aikuisen normaali annosmäärä tulisi raskauden aikana puolittaa.

Tällä hetkellä käytössä olevat eteeriset öljyt:

Piparminttu - Virkistää, auttaa keskittymään, vilkastuttaa verenkiertoa
Aiheuttaa viilentäviä, raikastavia ja lämmittäviä tuntemuksia.
Väsyneiden jalkojen hoitoon (jalkakylpy), ärtyneen ihon hellimiseen,
raikkaan antiseptisen suuveden ainesosaksi.

Jasmiini - Täyteläisen rikas ja lämmin kukkainen tuoksu.
Auttaa syventämään tunteita. Käytetään myös parisuhteen hoitoon.
Jasmiiniöljy pehmentää ihoa ja stimuloi aisteja, sekä kohottaa mielialaa.

Appelsiini - Antaa energiaa, nostattaa mielialaa,
Appelsiiniöljy lämmittää, piristää, lisää rohkeutta.
Samalla hillitsee stressiä ja rauhoittaa
Sisältää runsaasti D-limoneeni -antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista

Kuinka hyödyntää eteerisiä öljyjä:

Saunatuoksuna 2-3 tippaa/500 ml vettä
Huonetuoksuna tuoksulyhty/tuoksutikut/laimennettuna suihkepulloon/diffuuseri
Aromakylpy Aikuiselle 6-10 tippaa sekoitettuna esim. juoksevaan hunajaan
Pyykille (lisää muutama tippa huuhteluaineen sekaan)
Hieronta 5-8 tippaa/30 ml kasviöljyä

Muista: Säilytä öljyt poissa lasten ulottuvilta! Viileässä ja suojassa auringolta!

Mikäli eteeriset öljyt ovat sinulle täysin uusi tuttavuus, aloita kokeilu muutamalla öljyllä. Piparminttu ja sitruuna ovat usein hyvin siedettyjä tuoksuja. Kokemuksen karttuessa voit laajentaa valikoimaa ja myös sekoitella tuoksuja itse.

Urtekram

Viikkojani ovat lisäksi ilahduttaneet Urtekram :n Cream Deo Coconut Roll-On ja Vanilla Sea Butter huulirasva. Kaksi luottotuotetta, joita ilman ei tämä tyttö pärjää. Huulirasva on minulle se ehdoton juttu nro 1. Vuosien saatossa olenkin kahlannut läpi melkoisen määrän erinäisiä tuotteita. Toisinaan vastaan tulee huulirasvoja joihin haluaisi pysähtyä ja unohtaa kaikki muut. Tässäpä juuri sellainen. Sheavoi hellii ja hoitaa huulia ihanasti. Deodorantit ovatkin sitten astetta haasteellisempia. Moni tuote ärsyttää kainaloiden herkkää ihoa ja saakin olla todella varovainen, mitä kainaloihinsa laittaa. Toinen seikka on teho. Raskauksien ja hormonaalisten muutosten myllerryksessä et todellakaan halua käyttää tuotetta, joka pettää sinut ja jättää pulaan. Haluan tuntea oloni ehdottoman varmaksi ja mukavaksi. Urtekram Kookos Cremedeo sisältää luomuneitsytkookosöljyä ja hyaluronihappoja. Deo neutraloi hajuja ja kosteuttaa, sekä ravitsee ihoa luonnollisesti. Kuulostaa ja tuoksuu hyvälle!

Yhteistyössä Always somewhere else ja Sugar

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.