keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Aarteet talteen


*Tuotteet PR-näytteitä

Yhtä asiaa en voi liikaa painottaa näin ruuhkavuosien keskellä. Järjestys. Piste. Arki koettelee ja venyttää jaksamisen rajoja lähes loputtomiin. Kiireen keskellä ovat ajatukset solmussa ja tavarat hukassa. Arjessa tavaroiden etsimiseen ja turhatumiseen kuluu, sekä aikaa että energiaa. Lähes jokainen pikkulapsiarkea elävä aikuinen etsii helpottavia rutiineja ja uusia konsteja elämän haasteiden selättämiseen. Itselläni nousee ainakin käsi pystyyn. Olen huomannut, että pienikin hyvä ja positiivinen asia arjessa helpottaa. Lopulta pieni juttu paljastuukin isoksi asiaksi. Omaa oloani helpottaa se, että ympärilläni vallitsee jonkinlainen järjestys. Aina ja kaikkea ei voi hallita ja se onkin hyvä ymmärtää ja hyväksyä, mutta jostakin voi aina aloittaa ja hiljakseen laajentaa ihanaa järjestyksen aaltoa.

Hyvä järjestys kaipaa kaverikseen tukevia ja kestäviä säilytyslaatikoita. Orthex Group:n valikoimissa on mistä valita. Jokaiseen kotiin, tilaan ja käyttötarkoitukseen löytyy juuri oikea ratkaisu. Minä aloitin tehostetun järjestämisen omista tavaroistani. Korut, asusteet ja meikit sai kauniisti säilöön SmartStore Basket Recycled  koreihin, jotka on valmistettu kierrätysmuovista. Pidän erityisesti säilytyskorien pyöreistä linjoista ja modernista ulkonäöstä. Uusi pehmeä taupe värisävy sopii kauniisti sisustukseen. Säilytyskoreja on saatavilla kolmessa eri koossa (10, 15 & 20) ja niihin voi hankkia erikseen tyylikkäät bambukannet. Taatusti katseenkestävää säilyttämistä.


Nyt löydän helposti kaiken yhdellä vilkaisulla. Samalla pienet aarteeni ovat turvassa liian innokkaalta esikoiseltani. Säilytyskorit voi pinota näppärästi päällekkäin. Satuinpa näkemään kivan idean, missä samaisia koreja oli pinottu yöpöydäksi sängyn viereen. Varsin toimiva ratkaisu vai mitä? Tavaroita lajitellessani mieleeni tuli ajatus siitä, että kodin tavarat voi melkoisen helposti jakaa kolmeen karkeaan lohkoon. On selkeästi tavaroita joita tarvitsee päivittäin/kerran kuussa/kerran tai pari vuodessa. Tavaroiden käyttöasteen ollessa pienempi, niitä on kenties myös helpompi karsia ja järjestää. Lopulta on tietysti aivan sama mistä päästä tavara vähenee. Tärkeintä on, että oman kodin hyllyt eivät pursuile epämääräisiä kasoja ja kaapista ei lennä tavarat päälle. Been there, done that. Kiireisien vuosien keskellä tunne hallinnasta on äärimmäisen tärkeä ja kodin ollessa järjestyksessä arjen tilanteet helpottuvat. Minullakin on vielä paljon tekemistä jäljellä, mutta pienistä askelista on lupa iloita. Itseasissa niistä tulisikin iloita. Ilo lisää intoa.
Yhteistyössä Always somewhere else ja PerPR / Orthex Group

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.