maanantai 8. huhtikuuta 2019

Elämykselliset lelut


Kaupallinen yhteistyö
* tuotteet saatu testiin

Perheemme isommat lapset olivat melkoisen haltioissaan, kun saimme testiin muutamia kivoja uusia leluja. Taidan itsekin olla ikuinen lapsi, sillä L.O.L. Surprise lelut ja Poopsie Slime Surprise yllätykset kolahtavat kyllä minuunkin. On ihana yhdessä jännittää, mitä paketeista oikein ilmestyy. On myös hauskaa intoilla lasten kanssa jostakin yhdessä. Alamme lähestyä jo niitä aikoja, jolloin äiti ei enää ole kovinkaan cool. Olen auttamattomasti ulkona monesta jutusta, mutta osaan sentään hommata perhereissuun yllätyksenä mukaan yksisarvisen kakkaa.

L.O.L.(laughing out loud) lupaa jo itsessään jotakin hauskaa. Havahduin jouluna ensimmäsitä kertaa yllätysleluihin. Kaikilla kuumilla lahjalistoilla komeili kärjessä L.O.L. Surprise pallo. Hypistelin niitä lelukaupassa ja ne kiehtoivat kyllä, mutta jäivät vielä hyllyyn. Ilmeisesti jäivät kuitenkin mieltäni vaivaamaan. Esikoinen paljon leluista puhelikin ja kertoili niitä kavereilla olevan. Meillä oli tosiaan perhereissu tiedossa ja päätin yllättää perheen isoimmat lapset Lapissa. Reissussa sää ei ollut ensimmäisinä päivinä ihan kohdillaan ja pikkuiset hieman sairastelivatkin, joten oli todella kiva kaivaa laukkujen kätköistä yllätykset esiin. Aika mökillä kului todella rattoisasti. Koko perhe kerääntyi seuraamaan, mitä pikkuisista pusseista ilmoille oikein tupsahteli. Voi sitä ihmetyksen määrää.Uutena L.O.L. sarjaan on saapunut Hairgoals yllätyspakkaukset. Pakkauksesta siis paljastuu kammattavat hiukset omaava yllätysnukkehahmo tarvikkeineen. Pienemmästä Lils pakkauksesta löytyy ihastuttavia lemmikkejä tarvikkeineen. Pakkaukset voi mukavasti hyödyntää leikissä. Ne muuntuvat kylpyammeiksi, sängyiksi, tuoleiksi ja hauskoiksi hiuksiin laitettaviksi papiljoteiksi.

Poopsie Slime Surprise pakkaus oli oma henkilökohtainen suosikkini. Yksisarvisen kakkaa tehdessäni palasin mielessäni pienoisesti kemian tunneille. Ohjeet olivat onneksi selkeät ja kaikki tarvittava oli pakattu yksittäispusseihin, joten hommaa oli helppo tehdä siististi ja hallitusti pikkuisten kanssa. Lapset olivat tietysti slimestä varsin innoissan ja sitä lilluteltiin varsin hartaasti ja ajan kanssa. On todella kivaa, että on kehitelty slime juttu, joka kiehtoo myös tyttöjä. Aika pitkään tämän tyyliset jutut ovat olleet pelkästään poikien juttuja. Nyt tyttöjäkin innostetaan hieman "sotkemaan". Elämykselliset lelut todella tempaisevat mukaansa (myös aikuisen). Tässä teille kaikille aikuisille siis kiva vinkki, kuinka omiin lapsiin voi tehdä pienoisen vaikutuksen =)
Yhteistyössä Always somewhere else ja Amo Oy

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.